В українських школах з вересня діти вивчатимуть «Уроки щастя»

В українських школах з вересня діти вивчатимуть «Уроки щастя»

В українських школах з вересня з’явиться курс із соціально-емоційного навчання під назвою «Уроки щастя». Про це повідомляє перша леді Олена Зеленська. За її словами, «Уроками щастя» називається українська адаптація американського курсу із соціально-емоційного навчання Well-Being. Курс розкриватиме найважливіші знання й навички, без яких неможливе щасливе, змістовне, плідне життя.

На цих уроках діти вивчатимуть: уміння будувати стосунки з людьми; вміння бути творцем свого життя; «людинознавство» – про розуміння того, що означає бути людиною; уміння любити, співчувати, жити гідно та бути вільним; мудрість і те, як зростати в ній, вміння осмислювати життя та досвід; цінності й те, як важливо знати сенси життя; важливість емпатії, емоційного інтелекту, щоб розуміти емоційні потреби та почуття, як власні, так і свого оточення; ментальне здоров’я, розуміння того, як дбати про нього.

Живемо в часи, коли подібні навички не менш важливі, ніж знання математики чи біології – повідомляє Олена Зеленська в своєму телеграм-каналі.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини