В Уланівській громаді чоловік обікрав односельчан

В Уланівській громаді чоловік обікрав односельчан

Вчора дільничні офіцери поліції розшукали злодія, який протягом ночі обікрав двох мешканців Уланівської територіальної громади, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Серед вчинених правопорушень – крадіжка з автотранспорту та гаражного приміщення.

До поліції із заявою про злочин звернувся 78–річний житель с. Маркуші Хмільницького району. Потерпілий повідомив, що вночі з його гаража невідома особа викрала електроінструменти.

Майже одночасно до відділення поліції надійшло ще одне повідомлення від мешканця цього ж населеного пункту. Зі слів заявника, з його автівки, яка була запаркована на території домогосподарства, невідомий викрав ящик з інструментами.

Як розповів керівник Хмільницького районного відділення поліції Валерій Романюк, дільничні офіцери поліції, які обслуговують територіальну громаду, провели подвірний обхід, опитали мешканців населеного пункту та встановили особу причетну до вчинення злочину. Ним виявився 35–річний місцевий житель.

У будинку правопорушника працівники поліції виявили викрадені речі потерпілих.

За цими фактами слідство розпочало кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА, ЯКИЙ «КУПИВ» ТРЕТЮ ДИТИНУ, ЩОБ ВИЇХАТИ ЗА КОРДОН

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини