В Уланівській громаді на Вінниччині батьки скаржаться на те, що дітей не возять до школи

В Уланівській громаді на Вінниччині батьки скаржаться на те, що дітей не возять до школи

В Уланівській громаді батьки скаржаться на те, що  підвіз дітей до школи здійснюється не належним чином. Батьки нарікають на часту поломку шкільних автобусів, на відсутність запчастин, зимової гуми, пального і це ще не весь перелік перешкод - зазначено у повідомленні.

Ось що з приводу цього написала Світлана Галамага в групі "Уланівська громада". За дві години дане повідомлення  прокоментували 5 людей та 14 поширили.

"Накипіло!!!!!!!!

Я думаю багато батьків підтримають мою публікацію.

Цьогоріч дітки, які навчаються у школі та живуть поза межами Уланова, тобто які "на підвозі" стикнулися з проблемами! А проблема абсурдна-лише два автобуси, яких чи не вистачає, чи зламані, чи запчастин нема, або зимової гуми, пального і це не весь перелік.

Чому маючи законний транспорт батьки власними силами, коштами везуть дітей на навчання?

Сьогодні 24.01 наша вчителька повідомляє що завтра автобус зі зміненим графіком, замість 8.10 звичного відправлення нас очікує 7:40, а Сміла 7:20. На Пагурці взагалі немає рейсу. Хіба там діти якісь інші? Чи якщо там їх мало то можна не їхати по них? А яка ж причина????? ЗАМІНА ШИН!!!!!!! Люди, хіба ж від 30.12-дати з якої почались канікули, до сьогоднішнього дня не можна було їх змінити???? Чи нас дурять???? Але ж хіба цим дітям реально піти з дому о сьомій годині ранку, а повернутись в кращому випадку о 15:00...... і це при тій умові що ще й харчування відсутнє-їдальня не працює, лише для пільговиків.

Це вже не на навчання схоже, а на трудові дні...!!!

Ми платимо за харчування, здавали продукти (причому не мало), до 5 жовтня чекали тієї їдальні щоб діти мали змогу нормально поїсти, а що отримали- перед канікулами не працює, після-теж......

Усі мають право на навчання, на розвиток, на спілкування з однолітками, але батьки змушені залишати дітей вдома, бо на те маса причин.

У теперішній час так званого карантину, ми-батьки- не маємо права зібратись і піти зі скаргою і наболілими питаннями до директора. Знайти відповіді, підтримку, та хоч банальне розуміння.

Знаю що багато людей прочитають, в тому числі і вчителі, і директор-ЗВЕРНІТЬ НАРЕШТІ УВАГУ!!!!!!!"

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини