В Уланівській ОТГ можуть бути перевибори

В Уланівській ОТГ можуть бути перевибори

25 жовня, на виборах жителі сіл Морозівка та Рибчинці не змогли проголосувати за кандидита на посаду голови Уланівської ОТГ та депутатів через відсутність на виборчих дільницях бюлетнів для голосування.

За даними громадської організації «ОПОРА», яка спостерігала за виборами повідомили, що в селі Морозівка ​​при наявності 328 виборців до дільничної комісії привезли по 145 бюлетенів для голосування При цьому на виборчу дільницю прийшли голосувати 205 виборців. «Нам мали дати 331 бюлетень, а дали 145. Ми не розписувалися за те, що ми получили і скільки нам дали. Сказали, що довезуть, але їх так і не довезли. До останнього дня обіцяли, що додадуть… Я дзвонив на гарячу лінію, але там трубки ніхто не взяв. Кажемо виборцям, що немає бюлетенів», - сказав голова у коментарі ОПОРІ. 

Невдоволені виборці написали скарги до територіальної виборчої комісії, а також заяви в поліцію на утиск їх виборчого права.

Дізнавшись про ці факти, кандидат на посаду голови Улановської ОТГ, депутат Вінницької обласної ради Олександр Крученюк направив до Центральноївиборчої комісії скаргу з вимогою визнати вибори в Улановській ОТГ недійсними і призначити повторні вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УЛАНІВСЬКІЙ ОТГ НА ДІЛЬНИЦІ НЕ ВИСТАЧИЛО БЮЛЕТЕНІВ ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ


 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини