В Уланові відбувся кубок Хмільницького району з настільного тенісу

В Уланові відбувся кубок Хмільницького району з настільного тенісу

Нещодавно в  с. Уланів відбувся І тур Кубка Хмільницького району з настільного тенісу серед молодої вікової групи.

Змагалися за призові місця  19 тенісистів з с. Уланова, Сальниці, Воронівці, Скаржинці та Петриківці. Учасники змагань продемонстрували не лише цікаві, а й затяті поєдинки, у яких вирішальними були точність рухів гравців та майстерність володіння ракеткою. У результаті тенісисти посіли переможні і призові місця.

Серед юнаків 2007 р. н., перемігши всіх суперників, перше місце виборов Кузьмін Ігор (Уланів), друге місце зайняв Орлик Олександр (Воронівці), третє – Крикун Владислав (Сальниця).

Серед юнаків 2008 р. н. і молодші перемогу отримали І – Поліщук Олександр (Сальниця) перше місце,Іщук Максим (Уланів) друге місце та Вахівський Владислав (Уланів) третє призове місце.

Найзапеклішою була боротьба за третє місце: однакову  кількість очок здобули троє учасників - Лубов Леонід, Гавронський Іван та Вахівський Владислав. Лише за різницею виграних і програшних партій перевагу отримав Владислав.

Серед дівчат 2008 р. н. і молодші 9 очок набрали Самохіна Ліза та Лопуга Анна з с. Уланова.

За результатами особистої зустрічі І місце святкувала Самохіна Ліза (3:2). В боротьбі за ІІІ місце Павлюк Діана перемогла Матяш Ганну із с. Сальниці.

Всі призери змагань були нагороджені грамотами.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини