В Журавному різдвяне застілля скінчилося вбивством

В Журавному різдвяне застілля скінчилося вбивством

7 січня  у селі Журавне Хмільницького району працівники поліції затримали зловмисницю, яка завдала численних ножових поранень своїй сусідці. У поліцію жінка вирішила не повідомляти про злочин, а приховати сліди його вчинення та у темний час доби позбутись тіла загиблої. Про це правопорушниця розповіла знайомій, яка викликала поліцію, - повідомляється на сайті ГУНП у Вінницькій області.

Близько 19:00 год. на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у одній з квартир в селі Журавне виявлена мертвою 49-річна жінка.

За вказаною адресою виїхали працівники карного розшуку та слідства обласного главку та місцевої поліції. Господарка квартири, де сталось вбивство, пояснила, що ввечері, 6 січня,  у неї дома зібралась компанія, і вони розпивали спиртні напої. Коли всі розійшлись, виявилось, що її сусідка - мертва.  

Як розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Руслан Литвинюк, під час огляду місця події, поліцейські вилучили знаряддя вбивства – ніж. Провівши поквартирний обхід, та, поспілкувавшись з усіма учасниками застілля, підозри поліцейських щодо причетності до вчинення вбивства жінки впали на господарку квартири. Під тиском зібраних на місці події доказів 33-річна підозрювана дала зізнавальні покази.

З’ясувалось, що між підозрюваною та її сусідкою під час розпиття спиртних напоїв виник раптовий конфлікт, під час якого зловмисниця вдарила потерпілу в голову та, схопивши зі столу ніж, нанесла ним кілька ударів в шию.

Наразі підозрювана  затримана в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину затриманій  загрожує до 15 років позбавлення волі. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини