ВАС ВІТАЄ «СИЛУЕТ»

ВАС ВІТАЄ «СИЛУЕТ»

В останню липневу неділю в Україні святкують професійне свято ті, хто пов’язав себе з торгівлею. Саме продавці допомагають нам щоденно у виборі найнеобхідніших товарів та дарують маленькі радощі у повсякденному житті. У нашому містечку сфера торгівлі тішить не лише свіжими смаколиками чи побутовими новинками, а й сучасним стильним одягом, який ми так полюбляємо. 

Саме магазин «Силует», в якому можна купити весь чоловічий образ, і красується у центрі міста. Здавалося б, нещодавно, а вже минуло майже два роки, як він відчинив гостинно свої двері та завоював прихильність хмільничан і гостей міста.
У чому ж криється секрет? А перш за все у чудовому обслуговуванні, яке завжди починається з доброзичливої усмішки трьох стильних продавчинь. Інна Паламарчук, Ліна Возна та Лєна Поліщук працюють там з початку відкриття магазину і мають вже постійних покупців. Уважні та привітні, задовольняють найрізноманітніші смаки, цінують та з повагою ставляться до кожного відвідувача, тому покупці виходять з магазину завжди задоволеними.
Відвідувачів приваблює магазин ще й тому, що кожен  може знайти для себе  одяг будь-якого стилю  та напряму. Сірих та буденних речей ви там точно не знайдете і все це завдяки власниці «Силуету» Ніні Матвіюк. У сфері торгівлі вона працює вже 27 років, тому у неї, як-то кажуть, «заточені» очі й «загострений» нюх на найстильнішому і наймоднішому одязі. 
І дійсно, коли потрапляєш у чоловічий світ стилю – очі розбігаються, бо величезний асортимент одягу вражає… Чоловічі модні костюми і сорочки, штани, джинси та джинсові куртки, кофти і светри, стильні кепки, модне взуття і, навіть, парфуми - ось неповний перелік товарів, представлений у магазині «Силует» для покупців будь-якого віку та розміру. 
Щоразу пані Ніна розширює асортимент все кращими товарами, експериментує і тішить покупців. Жінка постійно слідкує за модними тенденціями, співпрацює з турецькими і польськими виробниками. 
І це ще не все! Справжня родзинка магазину - «Домашній затишок». Переступивши його поріг, одразу відчуваєш затишок і комфорт, як у власній оселі.  Зустрічають відвідувачів магазину люб’язні продавчині-красуні Ірина Нижник і Олена Поліщук. Дівчата завжди готові до спілкування та допомоги покупцеві у виборі необхідної речі. Різноманітна постільна білизна, скатертини, покривала, рушники і ще багато іншого та потрібного є у цьому затишному та стильному куточку. А ще сама атмосфера… Вона приємно вражає та розслабляє покупців. 
- Коли вони приходять в наш «Домашній затишок», то отримують не тільки бажаний товар, а й безліч вражень від побаченого, - розповідає продавчиня Ірина Нижник. - «Ми потрапили, наче в музей» - так відгукуються вони. 
І справді, в такій атмосфері покупці можуть придбати не лише необхідне, а й водночас відпочити та відновити сили, адже тут все так гармонійно поєднано!
Напередодні професійного свята Дня працівників торгівлі продавчині магазину «Силует», «Домашній затишок» та сама власниця магазинів пані Ніна вітають усіх торгових працівників Хмільниччини. Бажають гарного попиту, вдячних покупців, економічної стабільності та процвітання. 

Наталія ЧЕРНЕНЬКА


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ПИВНА ІМПЕРІЯ» - НАСТРІЙ ЛІТА І РОЗКІШ СМАКУ

Imgonline com ua resize 13fti74bpsImgonline com ua resize zogvmpmfwfkuw4Imgonline com ua resize vtm1g2qvdbcImgonline com ua resize svyyy0v7opImgonline com ua resize kuglvzzuaclyeqlxImgonline com ua resize ptkpuj7zypxjImgonline com ua resize in7tljxctp9oe58bImgonline com ua resize feyybr1cnkctsajImgonline com ua resize ero7dirrogumdluImgonline com ua resize deyp3tnn5befImgonline com ua resize 18d31sgseje0ozn
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини