Василя Гальчевського занесено до Книги пошани та пам’яті «Гордість Хмільника»

Василя Гальчевського занесено до Книги пошани та пам’яті «Гордість Хмільника»

10 грудня Василя Володимировича Гальчевського було занесено до Книги пошани та памяті «Гордість Хмільника» (посмертно), - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

Василь Володимирович відомий як педагог, організатор, методист, освітянин, який самовіддано працював на теренах освіти.

Він був активним членом Національної спілки краєзнавців України, завзято провадив громадську діяльність щодо створення культурного та духовного іміджу міста. Був головою Хмільницького районного товариства «Просвіта», співкерівником ветеранської організації міста, очолював організацію творчих учителів. За його ініціативи було створено самодіяльний народний ансамбль «Сузір`я», освітянська газета «Вікно у світ».

За його участі проведено велику кількість творчих вечорів і зустрічей. Він - автор і упорядник книг «Ерудит: привабливість істини» (2004), фотоальбому «Квіти пам`яті» (2011), співавтор поетичних, літературних і краєзнавчих альманахів «З любов`ю в серці» (2003), «Якщо серце не мовчить» (2004), книги про ветеранів «Квіти пам`яті», «П`є журавка воду».

Був автором сотень публікацій в місцевій газеті "Життєві обрії", а також в інших обласних та всеукраїнських виданнях.

Ініціатором занесення Гальчевського Василя Володимировича до Книги пошани та пам’яті «Гордість Хмільника» став депутат міської ради Олександр Кубряк.

Враховуючи вагомий внесок Василя Гальчевського в розвиток освітньої сфери Хмільника та історію міста і Хмільницького району міська рада одноголосно утвердила рішення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВІДОМИЙ БОКСЕР, ЯКИЙ ТРЕНУЄ СПОРТСМЕНІВ У ХМІЛЬНИКУ, ЯСКРАВО ПОВЕРНУВСЯ НА РИНГ ТА СТАВ ВОЛОДАРЕМ ПОЯСУ МІЖНАРОДНОГО ЧЕМПІОНА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини