Вбивство в Калинівці розкрили по "гарячих слідах"

Вбивство в Калинівці розкрили по "гарячих слідах"

Слідчі поліції повідомили про підозру жителю Калинівки у вбивстві місцевого мешканця. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За інформацією слідства, 28 січня у покинутій будівлі колишнього клубу в Калинівці під час спільного вживання алкоголю у 25-річного затриманого та 42-річного потерпілого виникла суперечка. У ході бійки зловмисник шматком розбитого скла та дерев’яною палицею спричинив смертельні тілесні ушкодження чоловіку, від яких той загинув на місці, - йдеться у повідомленні.

Після вбивства фігурант накрив тіло померлого його ж курткою та пішов. Про зникнення потерпілого в поліцію заявили родичі. Невдовзі труп чоловіка виявили правоохоронці. Самого зловмисника поліцейські встановили та розшукали у результаті проведених слідчо-оперативних заходів, та затримали його у порядку статті 208 КПК України за місцем мешкання.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. За вбивство йому загрожує до 15 років за ґратами.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини