Вчителів та учнів хмільницьких шкіл запрошують приєднуватись до благодійного проєкту "Квіти перемоги"

Вчителів та учнів хмільницьких шкіл запрошують приєднуватись до  благодійного проєкту  "Квіти перемоги"

20 квітня розпочався другий етап Всеукраїнського соціального проєкту для дітей з озеленення українських шкіл Flowers4school. Його мета — перетворити кожну школу на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя. Організатори благодійної ініціативи планують висадити по 10 тисяч тюльпанів у кожній школі України, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінницьку ОВА.

За перший етап проєкту, у 2022 році, закуплено понад 5 млн цибулин весняних квітів, які висаджені у 10 082 навчальних закладах. До озеленення шкіл долучилися громади 119 районів із 24 областей. 

Проєкт “Квіти для школи” має не лише естетичну цінність, а й важливу освітньо-психологічну роль, адже висаджування рослин і догляд за ними позитивно впливає на психічний стан, знижуючи рівень стресу в дітей різного віку. Такий метод, наприклад, інтегрований у шкільну систему Нідерландів і дає гарні результати. 

Особливо запрошуємо до співпраці вчителів. Як провідники всього нового й прогресивного, як люди, що несуть світло й знання, ви можете стати амбасадорами проєкту “Квіти для школи”, аби разом з нами творити для учнів щасливе дитинство.

Як кожній школі зібрати 10 тис. тюльпанів?

  1. Перейдіть на сайт Flowers4school за лінком.
  2. Натисніть кнопку “знайти школу”.
    У полі пошуку знайдіть свою школу і натисність “Підтримати”. 10 гривень внеску = 1 цибулина.
  3. Щоб швидше зібрати кошти на 10 000 цибулин для своєї школи, натисніть “Про школу” і скопіюйте посилання на цю сторінку.
    Приклад посилання
  4. Поділіться посиланням на свою школу в соцмережах школи, вчителів, спільних групах випускників, батьківських комітетів та ін., щоб якнайбільше людей підтримали вашу школу і ви досягнули цілі.

Увага: Заохочуйте всіх брати участь у цій ініціативі й переказувати кошти не лише на свій навчальний заклад, а й загалом на школи України, адже діти у прифронтових і щойно звільнених територіях як ніхто потребують краси й нашої турботи.

Додаткова інформація про проєкт тут.

Контактна пошта для зв`язку: [email protected]

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ФУНКЦІОНУЄ ДИТЯЧА ТОЧКА «СПІЛЬНО» ВІД UNICEF

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини