Вчителька з Хмільника серед найкращих вчителів України

Вчителька з Хмільника серед найкращих вчителів України

15 серпня Громадська спілка "Освіторія" оголосила результати конкурсу Global Teacher Prize Ukraine. Серед 50-и найкращих вчителів України є і вчителька з Хмільника. Про це повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГС "Освіторія".

 

За версією Global Teacher Prize Ukraine 2021 одним із кращих вчителів України, яка увійшла в топ-50, стала вчителька біології хмільницької школи-гімназії №1 Ольга Кулініч.

Ольга Кулініч талановитий та досвідчений  педагог. Навчальний процес на своїх уроках вчителька біології організовує з використанням нових підходів та методик. На своїх уроках вона поєднує теоретичне вивчення матеріалу з його практичним втіленням у життя. Учні пані Ольги стають дослідниками з перших уроків — вони розглядають листя крізь лупи, стежать за тим, як відростає хвіст у ящірки, садять трояндові клумби. Вчителька виховує лікарів, котрих запрошують працювати в Африці, стипендіатів Президента та “STEM-супергероїв”.

«Професійне зростання педагога змінює освіту в цілому, а освіта — це вісь, яка обертає все навколо!», - переконана Ольга Кулініч.

Серед досягнень педагогині — грамота Верховної Ради, подяка Міністерства освіти і науки, перемога в обласному етапі конкурсу “Вчитель року” й “Людина року”. На рахунку Ольги Кулініч чимала кількість педагогічних розробок — авторські зошити для лабораторних і практичних робіт, які рекомендовані Міністерством освіти і науки, а також 68 публікацій у пресі.

Як повідомляється, до 50-и найкращих вчителів України потрапив також і вінничанин – вчитель історії України й правознавства вінницької школи №31 Олександр Колесник.

Довідково

Global Teacher Prize Ukraine це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано в 2017 році ГС "Освіторія" після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

 

https://gazetahm.org/ckeditor_assets/pictures/597/content_%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F.jpg

Замовити плитку, блочок, паркан можна тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: --------------------  

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини