Відсьогодні ще чотири області увійшли до червоної зони карантину

Відсьогодні ще чотири області увійшли до червоної зони карантину

Ще чотири українські регіони - Запорізька, Одеська, Донецька та Дніпропетровська області - з 00:00 18 жовтня перейшли в червону зону адаптивного карантину. У них діє набір певних заборон, повідомляють Життєві обрії з посиланням на Слово і діло

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов у своєму Telegram.

Як і в інших регіонах червоної зони карантину, в цих областях на загрозливий період заборонені робота ТРЦ, ринків, кафе, кінотеатрів і масові заходи. При цьому як і раніше дозволяється робота продуктових магазинів, АЗС, Пошти, банків, аптек і ветеринарних клінік. Заклади з першої категорії зможуть уникнути закриття, якщо у них персонал вакцинований на 100%. Такі ж вимоги визначені й для роботи навчальних закладів - 100% вакцинації педагогів, або перехід на дистанційне навчання.

При цьому правила червоної зони не передбачають обмеження роботи громадського транспорту - це питання віддане на відкуп місцевій владі, які на свій розсуд можуть вводити певні обмеження. Так, в Запоріжжі в транспорт пускатимуть тільки при наявності сертифіката вакцинації, або негативного ПЛР-тесту, або довідки з роботи.

Нагадаємо, за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій чотири області переходять до червоної зони карантину - це Одеська, Запорізька, Дніпровська та Донецька області.

Раніше карантин ввели в Херсонській області.

У Львові з понеділка, 18 жовтня, почнуть діяти додаткові карантинні обмеження, які можуть ще більше посилити з 1 листопада. При цьому регіон не переходить в червону зону.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СКОРО УКРАЇНА ПЕРЕЙДЕ НА ЗИМОВИЙ ЧАС

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини