Відзнакою "За доблесну службу" удостоєно захисника України, хмільничанина Андрія Аврамчука

Відзнакою "За доблесну службу" удостоєно захисника України, хмільничанина Андрія Аврамчука

Нашого земляка, хмільничанина, захисника України, мінометника Національної гвардії України, молодшого сержанта, Андрія Аврамчука ("Чуба") удостоєно високої нагороди - відзнакою "За доблесну службу" від командувача Національної гвардії України!

Андрій воює добровольцем з початку широкомасштабної війни, не обдумуючи кинув гарну роботу в Литві, щоб доєднатися до захисту рідної країни. Він завжди у самих гарячих точках - Спірне на Донеччині, біля Широкіно на Запоріжжі а нині на Покровському напрямку.

- Щиро вітаю тебе, дорогий Брате! Вся родина дуже пишається тобою і твоєю звитягою! Бажаємо тобі міцного здоров'я, Божої опіки тобі та всім нашим захисникам та повернення живими і здоровими з нашою Великою Перемогою! Будьмо! - написав брат Андрія Сергій Зарайський на своїй сторінці у фейсбук.

Сергій також закликає допомогти придбати для наших мінометників РЕБ.

- Підрозділу Андрія, нашим захисникам-мінометникам одного з підрозділів бригади Нацгвардії "Червона калина", які воюють на найгарячішому на сьогодні Покровському напрямку на Сході нашої країни потрібна допомога. Свого часу ми допомогли зі збором коштів і придбанням автомобіля для захисників із цього підрозділу. Допоможемо й цього разу, - написав Сергій Зарайський.

Для свого захисту від ворожих дронів хлопці оголосили благодійний збір коштів на РЕБ! Друзі! Збір триває! Кожна ваша гривня йде в копілку на захист життя наших воїнів! Будь-ласка, долучайтеся! Свій внесок ви можете надіслати сюди:

Монобанка збору коштів на РЕБ: https://send.monobank.ua/jar/8LXgievuv...

Хлопці дякують кожному за будь-яку грошову допомогу!

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини