Вінничанка, яка пишається путіном і радіє бомбардуванню українських міст, постане перед судом

Вінничанка, яка пишається путіном і радіє бомбардуванню українських міст, постане перед судом

Жінка була підписана на численні російські спільноти з антиукраїнським контентом, який підтримувала та поширювала на своїй сторінці, - повідомляють Життєві обрії.

Вінницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно вінничанки, громадянки України, уродженки російської федерації за обвинуваченням у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році, а також глорифікація осіб, які здійснювали збройну агресію.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачена, маючи активну проросійську позицію, систематично поширювала матеріали антиукраїнського характеру у забороненій в Україні соціальній мережі «Одноклассники».

Для прикладу, обвинувачена публікувала дописи про нагородження російських військовослужбовців «за мужество, героизм и отвагу, проявленные в ходе специальной военной операции на Украине», про те, що пишається «своим» російським президентом путіним, бажала перемоги російській армії у боротьбі з «нацистами» та тішилася «красивыми прилетами «Калибров» по українських містах.

Слідством встановлено десятки публікацій зі схожим контентом, які були вподобані та поширені обвинуваченою, а відтак стали доступними тисячам користувачів соціальної мережі. Їх протиправний зміст підтверджено.

Прихильниці "руского міра" загрожує до восьми років позбавлення волі.

За інформацією Вінницької обласної прокуратури.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ ПОНАД 5 ТИСЯЧ РОСІЙСЬКОМОВНИХ КНИГ ВІДПРАВИЛИ НА ПЕРЕРОБКУ ТА ЗАКУПИЛИ УКРАЇНСЬКУ ЛІТЕРАТУРУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини