Вінниччину накрила негода

Вінниччину накрила негода

17 серпня Вінниччина опинилася в полоні негоди. Внаслідок буревію постраждало кілька районів області та місто Вінниця. Про наслідки негоди та їх ліквідацію повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ ДСНС у Вінницькій області

 

17 серпня, внаслідок поривчастого вітру в чотирьох районах області рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи з ліквідації наслідків негоди повідомляють в управлінні ДСНС.


Як повідомляється, о 19:27 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в селі Заможне Жмеринського району внаслідок негоди на проїжджу частину дороги впало дерево. на виклик виїхав місцевий пожежно-рятувальний загін. Прибувши на місце події особовий склад ДПРЧ-15 міста Бар розкряжував повалене дерево та прибирав гілля з автошляху.
Того ж вечора, бійці ДСНС прибрали загалом 13 дерев. Найбільше лиха негода накоїла в обласному центрі, де по вулицях П.Запорожця, Келецькій, 3-му проїзду Карбишева, просп. Космонавтів, Маяковського, М.Оводова, А.Первозванного, Некрасова, 600-річчя негодою були повалені дерева. Орім того, рятувальники зняли пошкоджений вітром рекламний банер на рівні другого поверху однієї з будівель на вулиці Соборній, який міг спричинити обрив ліній електропередач.

Подібні виїзди надзвичайники здійснили цього вечора ще у Хмільницькому, Жмеринському та Могилів-Подільському районах.
Загалом до проведення даних робіт від ДСНС залучалося 56 чоловік особового складу та 14 одиниць спецтехніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: --------------------  

  • ЗЛОДІЯ, ЯКИЙ ПОГРАБУВАВ МАГАЗИН У МАЛОМУ МИТНИКУ ЗАТРИМАЛИ У БАРУ

https://gazetahm.org/ckeditor_assets/pictures/597/content_%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F.jpg

Замовити плитку, блочок, паркан можна тут

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org  

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини