Вінницька обласна військова адміністрація в лідерах довіри. Результатами опитування мешканців

Вінницька обласна військова адміністрація в лідерах довіри. Результатами опитування мешканців

Вінницька ОВА отримала високий рівень довіри. За результатами опитування мешканців області ОВА посідає четверте місце за рівнем довіри серед регіонів України.  Такі результати опитування мешканців обласних центрів оприлюднив Міжнародний республіканський інститут (IRI).

 Дев’яте всеукраїнське муніципальне опитування проводилось протягом квітня-травня 2024 року. Воно дає всебічний аналіз ставлення громадян до якості надання послуг та діяльності місцевої влади – органів місцевого самоврядування та обласних військових адміністрацій.

На питання: «Наскільки Ви схвалюєте чи не схвалюєте діяльність обласної державної військової адміністрації?» позитивно відповіли 43% вінничан, які взяли участь в опитуванні.

Опитування проводилось Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту у 21 обласному центрі України, за винятком тих, що перебувають під контролем російських чи проросійських сил. Аналіз зроблено на основі вибірки, яка включала 16 800 респондентів. Було опитано по 800 респондентів в кожному місті, незалежно від чисельності населення.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини