Вінницький депутат "загримів" на хабарі у 300 баксів

Вінницький депутат "загримів" на хабарі у 300 баксів

5 лютого на хабарі  у 300  доларів було затримано депутата Вінницької обласної ради, заступника начальника одного з управлінь Вінницької обласної ради. 

Як повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області, чиновник вимагав щомісячно 300 доларів США у директора одного з товариств за надання в оренду нежитлових приміщень у будівлі, яка перебуває у власності територіальної громади Вінницької області і розташована на території міста Вінниці. 

Операцію з затримання було проведено  прокуратурою Вінницької області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області ДСР Національної поліції України та Слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України -  одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди. За вказаний злочин передбачене покарання у виді  позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  ВБИВСТВО НА ВІННИЧЧИНІ. В УЛАНОВІ ЗАТРИМАЛИ ЧОЛОВІКА ЗА ВБИВСТВО ТЕЩІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини