Вночі на Вінниччині невідомі розстріляли поліцейських

Вночі на Вінниччині невідомі розстріляли поліцейських

Вночі на Вінниччині під час перевірки документів двоє чоловіків відкрили стрілянину по поліцейських. Від отриманих травм один поліцейський загинув, інший отримав поранення, - повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

Сьогодні, 20 квітня, близько 2 години ночі у  Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. 

В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений. 

На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Колективу Національної поліції висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського. Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження та затримання осіб, причетних до вбивства нашого колеги.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко зробив з цього приводу заяву.

«Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю Закону. Мої співчуття родині та близьким загиблого поліцейського. І так: цей трагічний випадок демонструє, що тилу для поліцейських немає», — написав він.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини