Волонтери Хмільника поїхали до українських воїнів на Великдень

Волонтери Хмільника поїхали до українських воїнів на Великдень

Сьогодні, 27 квітня, хмільницькі волонтери вирушили на Схід України. Черговій поїздці передувала тривала підготовка, адже цього разу на Схід вирушили Великодні смаколики, які з любов’ю зібрали усі небайдужі хмільничани для наших захисників.  


- На заклик наших волонтерів передати захисникам Ураїни  частинку Великоднього тепла, відгукнулися, як кажуть - від старого до малого. Відверто кажучи, ми не очікували такої підтримки, мені  дуже приємно, що так багато людей виявили бажання підтримати та привітати наших захисників з Великоднем. Така підтримка є  свідченням того, що хмільничани вдячні українським воїнам за мир, підтримують свою армію та вірять у її перемогу  - говорить волонтер Микола Михальнюк


Діти передали воїнам Великодні листівки, у які вклали всю свою любов і підтримку тим, хто протистоїть агресору та не мають можливості зустріти це велике свято у родинному колі. В свою чергу дорослі хмільничани підготували для воїнів велику кількість Великодніх пасок, крашанок, домашніх ковбас, різних смаколиків та інших, вкрай необхідних на передовій, речей. Перед тим, як волонтери вирушили в дорогу, Великодні дарунки освятив протоірей Іван Пукас, який також благословив волонтерів на вдалу подорож.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ ВІДКРИЛИ МОНУМЕНТ ЧОРНОБИЛЬЦЯМ-ЛІКВІДАТОРАМ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини