Визначено переможців з футзалу в Хмільницькому районі на Вінниччині

Визначено переможців з футзалу в Хмільницькому районі на Вінниччині

Минулими вихідними було проведено заключні матчі Чемпіонату Хмільницької прем’єр-ліги з футзалу 2021. Дванадцять місцевих футбольних колективів провели матч в залі Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи.

Атмосфера футболу вирувала на такому високому рівні, що питання переможців та призерів вирішилося лише в заключних матчах змагань. Таким чином, здобувши перемоги в усіх поєдинках, беззаперечним чемпіоном стала команда «Візит», друге місце, поступившись лише переможцям, посіла команда «Торнадо». А от доля третього місця визначалася за допомогою додаткового футбольного поєдинку, адже одразу дві команди «Хмільник» та «Шериф» набрали однакову кількість очок. Тут в справжній спортивній, безкомпромісній боротьбі все ж таки перемогу вдалося здобути команді «Хмільник», яка заслужено стала бронзовим призером змагань.

Без своїх нагород не залишилися й переможці окремих номінацій. Так, «Кращим воротарем» став Юрій Бондарчук команда «Візит», «Кращим захисником» - Олексій Лебедь команда «Хмільницькі ЕМ», «Кращим нападником» - Олег Нечипорук команда «Торнадо», а «Кращим гравцем» - Ігор Квік команда «Хмільник».

Хмільницька районна федерація футболу висловлює окрему подяку працівникам Хмільницької ДЮСШ (директор – М.М. Бабюк) за належну підготовку залу до змагань, гравцям та вболівальникам за дисципліну та дотримання вимушених карантинних обмежень під час проведення змагань, а також всім представникам команд, які здійснювали безпосереднє суддівство.

Наразі футзальні команди готуються до перших матчів розіграшу Кубка Хмільницької прем’єр-ліги, який розпочнеться з 27 березня.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:В СЕЛІ ДУМЕНКИ НА ВІННИЧЧИНІ ПРОВЕЛИ ЕКОЛОГІЧНУ АКЦІЮ «РІЧКА ПРОСИТЬ ДОПОМОГИ»

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини