Юні хмільничанки - чемпіони Вінниччини з футзалу

Юні хмільничанки - чемпіони Вінниччини з футзалу

6 лютого 2021 року в смт. Літин проходив чемпіонат Вінницької області з футзалу серед дівчат. У спортивному заході взяли участь вісім команд із різних куточків нашої області, а саме: м. Хмільник, м. Могилів-Подільський, Могилів-Подільський район, Тростянецький район, смт. Літин, Муровано-Куриловецький район, Шаргородський район, м. Тиврів. Про це повідомляє Відділ молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту Хмільницької міської ради.

За правилами гри команди було поділено на дві підгрупи - А та Б. Переможцями першої підгрупи стала команда із Могилів-Подільського, а другої – команда із Хмільника.

Отож у фіналі зустрілись ці дві команди. Гра почалася дуже динамічно і стрімко. Першими відкрили рахунок хмільничанки. Юні хмільничаки впевнено йшли до перемоги. Тому рахунок було подвоєно.

Останню крапку поставила наймолодша учасниця хмільницької команди – Марценюк Олена, яка забила третій переможний гол і стала кращим гравцем Чемпіонату області.

Отже, з «сухим» рахунком 3:0 перемогу здобула команда Хмільника. Друге місце посіла команда Могилів-Подільського, а третє – Тростянецького району.


Читайте також:

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ШКОЛІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини