За кілька днів у школах Хмільника пролунає останній дзвоник

За кілька днів у школах Хмільника пролунає останній дзвоник

За кілька днів у школах Хмільника пролунає останній дзвоник. Проте, як і коли це відбудеться в першій міській школі розповів її директор, депутат міської ради Олександр Валерійович Петрик.

- Коли і як має відбутись останній дзвінок у Вашій школі?

-  У цьому році останній дзвоник пролунає 2 червня, а випускний вечір планується на 23 червня.

- Як проходить підготовка до випуску?

- Кожен розуміє, що прощання зі рідною школою, у якій пройшли дитинство та юність - це крок у доросле життя. Усім хочеться щоб цей крок був успішним  і  запам'ятався на все життя, тому одинадцятикласники з великою відповідальністю готуються до випускного вечора, кожен клас готує свою випускну програму.

- Як проходить підготовка учнів до НМТ?

-  НМТ - це вступний іспит учнів, які після складання тесту стають абітурієнтами. На даний час випускники здають іспити з двох обов’язкових предметів – це українська мова та математика. Також вони мають право обрити третій предмет самостійно.  У нас в школі чудовий і дуже професійний педагогічний колектив, між вчителями і учнями існує повага та взаєморозуміння. Вчителі за потреби завжди знаходять вільну годину, аби допомогти учням підготуватися до екзаменів. Тому,  я переконаний що наші учні отримали достатній рівень знань і успішно складуть не лише вступні іспити, але й усі інші, які виникатимуть на їх життєвому шляху.

- Що порадили б  випускникам?

- Я не хочу давати порад, адже кожен з них уже зробив свій вибір, вони визначились хто і  ким хоче бути, до якого навчального закладу вступати. Натомість хочу побажати випускникам щасливої долі, завжди залишатись людьми чесними і порядними, такими як їх навчали в школі. Бути цілеспрямованими і твердо йти до своєї мети.

Анна Гуменюк
Студентка ВДПУ

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКА ЛІКАРНЯ СЕРЕД 16 МЕДЗАКЛАДІВ ВІННИЧЧИНИ, ЯКІ МАЮТЬ ДОГОВІР З НСЗУ НА ПАКЕТ «МЕДИЧНА ДОПОМОГА ПРИ ПОЛОГАХ»

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини