За розбещення неповнолітньої затримали мешканця Хмільницького району на Вінниччині

За розбещення неповнолітньої затримали мешканця Хмільницького району на Вінниччині

Хмільницьким відділом Калинівської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи жителем Хмільницького району за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України («Розбещення неповнолітніх»), який набув значного суспільного резонансу. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Калинівську місцеву прокуратуру. 
10.02.2020 зловмисника затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України.
За результатами об’єктивного судового розгляду та з урахуванням наявних ризиків, Хмільницьким міськрайонним судом підтримано принципову позицію прокурорів Хмільницького відділу Калинівської місцевої прокуратури та підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.
Наразі досудове розслідування триває, його хід перебуває на контролі місцевої прокуратури.
За скоєне кримінальне правопорушення обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ПРОТОКОЛІВ ЗА КЕРУВАННЯ ТРАНСПОРТОМ В АЛКОГОЛЬНОМУ АБО НАРКОТИЧНОМУ СП'ЯНІННІ СКЛАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини