Захоплювалась "військовим талантом" кадирова. На Вінниччині СБУ повідомила про підозру прихильниці руського міра

Захоплювалась "військовим талантом" кадирова. На Вінниччині СБУ повідомила про підозру прихильниці руського міра

На Вінниччині продовжується системна робота з викриття ворожих агітаторів та  шанувальників кремлівської пропаганди, - повідомляє СБУ

На Вінниччині СБУ повідомила про підозру ще одній прибічниці російської військової агресії. За даними слідства, 49-ти річна жителька Луганщини, викладач культури і мистецтв, з початку повномасштабного вторгнення, рятуючись від війни, переїхала до Вінниці.

Однак фігурантка виявилась стійкою прихильницею «руського міра». Вона відкрито підтримувала рашистів та звинувачувала Збройні Сили України в обстрілах мирного населення у Донецькій та Луганській областях.

У спілкуванні з родичами та знайомими вона регулярно поширювала деструктив і кремлівську пропаганду, що виправдовує збройну агресію рф та героїзує російських загарбників.

Зловмисниця цитувала Кадирова і захоплювалася його «військовим талантом», стверджувала про «тисячі нацистів і неонацистів, які воюють у складі ЗСУ» на території Луганської області.

Вона «переймалася» через злочини буцімто вчинені українськими військовими стосовно мирного населення та обстоювала що «Україна взагалі має бути знищена як держава».

Ініційована спецслужбою лінгвістична експертиза підтвердила факти протиправної діяльності фігурантки.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили їй про підозру за ч.1 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

За ці дії підозрюваній загрожує до 3 років позбавлення волі.

Заходи із викриття пропагандистки проводили співробітники СБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

МАТИ ЗАГИБЛОГО ЗАХИСНИКА РУСЛАНА КЛИМЕНЮКА З УЛАНОВА ПРОСИТЬ ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ ПРО ПРИСВОЄННЯ ЇЇ СИНУ ЗВАННЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОСМЕРТНО

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини