Заручились в центрі планети, одружились в центрі Європи

Заручились  в центрі планети, одружились  в центрі Європи

Незвичайне весілля 19 липня відгуляло подружжя, яке вразило Вінниччину взимку зворушливим відео з освідчення у Домінікані.  Хмільничанка Антоніна Пачевська, яку коханий покликав під вінець на Екваторі, вийшла заміж.  Успішна та ерудована, чарівна юристка й ведуча радіо-шоу і телепрограм у Вінницьких ЗМІ Антоніна Пачевська отримала пропозицію руки і серця від коханого, ведучого-віртуоза Жені Варєнікова посеред «Bounty»-острову. 

За короткий час парочка не лише створила сім’ю, а й стала «будити» вінничан у ранковому шоу «На світанку», в якості ведучих. 

Емоціями, які переповнювали дівчину під час освідчення та нестандартного весілля, а також деталями сімейної історії наречена поділилась з нашими журналістами. 

Зворушлива історія знайомства 

- Наша історія знайомства почалася з того, що я, працюючи в  Сьомому апеляційному адміністративному суді, Женю наймала на корпоратив як ведучого, - розповіла Антоніна. – Я була помічником голови суду і, готуючись до корпоративного свята з нагоди Дня суду, проводила йому кастинг. 

Перед святом, коли я їхала до нього обговорити деталі заходу, у мене вкрали телефон. Я розхвилювалась, адже вдома не було годинника, і я боялась, що можу не встигнути на роботу… Він мені на певний час дав свій телефон. Я користувалась ним тиждень, доки не купила собі новий. Після цього ми 2 місяці не спілкувались, а в переддень Дня Святого Валентина Женя запросив мене на концерт рок-групи. Це був не мій формат, і концерт мені зовсім не сподобався, але я пішла, щоб якось відпочити від напруженого графіку роботи. День закоханих ми зустріли разом, бо після концерту всю ніч розмовляли. 

З цього дня і почалась наша сімейна історія. А вже через тиждень я переїхала до нього жити. Майже увесь час ми проводили разом, а вдома у мене залишалась кішка, тому довелось її перевезти до нього. 

Незабутнє освідчення 

На відпочинок у Домінікану пара поїхала на початку січня цього року. Про те, що саме там прозвучить пропозиція руки і серця Антоніна здогадувалась і навіть чекала того зворушливого моменту. 

- Якби цього не сталося, то, я б, мабуть, засмутилась, - зізнається наречена. – Ми приїхали 5 січня, а Женя освідчився аж 12-го.  До речі, у Домінкані ми познайомилися зі Степаном Цівкою з Івано-Франківська, який допомагав Жені з організацією освічення. Його і взяли свідком на весілля. Ми про це домовились ще там. 

Відео, де стоячи на одному коліні посеред «Bounty»-острову наречений покликав Тоню під вінець, розчулило не лише наречену, а всю Вінниччину. Затамувавши подих, усі з нетерпінням чекали, коли, де, і яким буде весілля феєричної парочки. Та, як тільки почалась підготовка до свята, друзі Антоніни і Жені, активно почали додавати нотки позитиву, щоб і весілля стало незабутнім.

Три наречених і сюрприз – дівич-вечір 

- У нашому творчому колективі, який працює над створенням програми  «Світанок», впродовж липня – троє наречених, - каже Антоніна. – Це я, наша співведуча (з другої пари ведучих) Тетяна Казка  і головний редактор Світлана Герук. Ми всі у липні під час відпустки вийшли заміж. Оскільки я найстарша наречена, - дівчата  сказали:  «Ти собі як хочеш, але ми тобі організуємо дівич-вечір». Вони  запросили моїх подруг і зробили чудовий сюрприз.

Весілля без обрядів 

Для обох наречених це другий шлюб.  У попередніх офіційних стосунках і Антоніна і Женя прожили 8 років. 

Маючи вже певний життєвий досвід, вони організували весілля за власні кошти та за власним баченням. Батьки приїхали на свято у якості гостей. 

Весільну сукню нареченій шила подруга, дизайнер  Лідія Мишовська, образ нареченої створювала інша подруга, стиліст  Олена Проценко.

- І ми, і наші друзі намагалися вкласти у це весілля лише позитивні емоції, - каже Антоніна. – Пошиття сукні Лідією Мишовською почалося з молитви. Хрещених батьків ми собі обрали самі тих, які довгий час в шлюбі, які є мудрими, якими ми пишаємося, це – «золотий голос» Вінниччини, України Сергій Корчак та бізнес-тренер Оксана Лояніч. Вони й тримали ікони у храмі під час вінчання.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ЕКВАТОРА ПІД ВІНЕЦЬ ПОКЛИКАВ КОХАНИЙ ХМІЛЬНИЧАНКУ АНТОНІНУ ПАЧЕВСЬКУ


- Весілля було у комплексі «Баттерфляй» біля басейну, було 27 гостей, - розповіла Антоніна. –  У нас не було ніяких обрядів, ми їх не хотіли. Це було свято для душі, на яке ми запросили найрідніших, а також друзів, які щиро розділили з нами цю радість. У нас не було дрес-коду, гості почувались вільно, дарували нам вірші, Оксана Лояніч під час весілля проводила шоу «Холостяк» для нашого свідка і 7 дружок. 

Ми не робили навіть весільних запрошень, а телефонували гостям, переважно вночі (всміхається), тому що вдень всі були зайняті своїми справами. 

Було дуже емоційне гарне свято. Мої батьки приїхали, була мама Жені, вона вже досить доросла, їй 80 років. Вони були вражені тим, які в нас щирі, емоційні друзі, усі такі цікаві та самодостатні… 

Наступного дня після весілля молодята поїхали у весільну подорож. Планували на Кіпр, проте через карантинні умови вирішили не ризикувати, а  відпочити в Одесі. З ними поїхали деякі близькі друзі.

Життєві принципи молодої сім’ї 

- Я абсолютно впевнена в тому, що кожен член сім’ї має бути самодостатньою особистістю, - каже Антоніна. -  Ми живемо за принципом – якщо можеш допоможи, а не можеш – не заважай. Тобто ми разом, але ми абсолютно вільні. Женя ніколи не ставить мені ніяких перепон, якщо я хочу зустрітися з подругою, поїхати за кордон чи взяти участь у якомусь тренінгу. Ми разом працюємо, разом проводимо заходи,  тому коли хтось  хоче відлучитися у свій соціум, ми один одному не заважаємо. 

Я вважаю, що це запорука щасливого життя, - це коли ніхто нікого не обмежує, а просто підтримує.  

 

Юлія ШАНДРА

 

Photo5265098725271908138Photo5265098725271908137Photo5265098725271908136Photo5265098725271908135Photo5265098725271908134Photo5265098725271908133Photo5265098725271908132Photo5265098725271908131Photo5265098725271908130Photo5265098725271908129
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини