Заступник обласного прокурора Олександр Гурін проведе особистий прийом громадян у Хмільнику

Заступник обласного прокурора Олександр Гурін проведе особистий прийом громадян у Хмільнику

23 лютого у Хмільнику відбудеться особистий прийому громадян заступником керівника  Вінницької обласної прокуратури Гуріним Олександром Юрійовичем. 

Прийом громадян відбудеться в  приміщенні Хмільницької  окружної прокуратури за адресою: м. Хмільник вул. Чорновола В’ячеслава, 34 з 11 години до 12  години та в приміщенні Козятинського відділу Хмільницької окружної прокуратури за адресою: м. Козятин вул. Січових Стрільців, 40 з 14 до 15 години.

Запис на особистий прийом буде здійснюватись за телефоном:  (04338) 2-23-87 в період часу з 12 по 16 лютого, з 10 години  до 17 години.

В разі неможливості прибуття до приміщення Хмільницької окружної  прокуратури за адресою: вул. Чорновола В’ячеслава, 34, м. Хмільник, проведення особистого прийому можливо за допомогою  відеоконференц - та /або скап-зв’язку з приміщень Козятинського відділу  Хмільницької окружної прокуратури за адресою: вул. Січових Стрільців, 40  м. Козятин та Калинівського відділу Хмільницької окружної  прокуратури за адресою: вул. Вадима Нестерчука, 39 м. Калинівка.

Під час попереднього запису на особистий прийом необхідно надати  прізвище, ім’я, по батькові заявника, місце проживання або іншу адресу, за  якою громадянам може бути надана відповідь, номери контактних телефонів (за  бажанням громадянина) чи відомості щодо інших засобів зв’язку, а також  повідомити суть порушеного питання. 

Під час звернення на особистий прийом громадянин повинен пред’явити документ, що посвідчує його особу.

Хмільницька окружна  прокуратура

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини