Зі сльозами на очах у Хмільнику попрощалися із загиблим військовим Анатолієм Кондратюком

Зі сльозами на очах у Хмільнику попрощалися із загиблим військовим Анатолієм Кондратюком

Сьогодні хмільничани віддали шану та попрощалися з захисником України Кондратюком Анатолієм Миколайовичем, - повідомляють Життєві обрії.

Анатолій Кондратюк був мобілізований і призваний до лав Збройних сил України під час повномасштабного вторгнення країни-агресора в Україну. Призначений на посаду старшого водія мотопіхотної роти, військової частини А 2960. Сумлінно і професійно виконував свої обовʼязки. Загинув 3 грудня під час ближнього бою при виконанні бойових завдань по обороні від російського агресора, біля населеного пункту Водяне, Ясинуватскього району Донецької області. 

У Анатолія Миколайовича залишилась дружина Валентина Петрівна та донька Олена.

Сьогодні о 10 годині розпочався чин поховання Захисника України. Похоронна процесія вирушила від домівки Захисника України до церкви Святих першоверховних апостолів Петра і Павла. Аби попрощатися з Героєм на вулиці вийшли сотні хмільничан, вони ставали на коліна, подумки дякуючи Захисникові України за мирне небо над головою, віддавали шану та співчуття родині Кондратюків.

О 11 годині у церкві Святих першоверховних апостолів Петра і Павла відбулася заупокійна молитва до якої, аби помолитися за покійного Захисника України та підтримати його родину долучилися багато хмільничан. 

Після заупокійливої молитви розпочалося загальноміське віче-прощання із Захисником України.

Загальноміське віче-прощання розпочалося з хвилини мовчання за тими, хто віддав своє життя за незалежність України та з виконання хмільничанами державного гімну. До прощання з Героєм долучилися сотні людей.

Зі словами співчуття до рідних та близьких покійного звернулися: благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас, заступник начальника Хмільницького об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Прокопович, помічник народного депутата Петра Юрчишина Андрій Барабан та керуючий справами виконкому міської ради Сергій Маташ.

Захисника України поховали на Соколівському кладовищі.

Анатолій Кондратюк народився 22 січня 1971 року у місті Хмільник. Навчався у першій школі, яку закінчив у 1986 році. Після закінчення школи вступив до СПТУ №40, де отримав професію трактрорист-машиніст широкого профілю з правом водіння автомобіля категорій "В" і "С".

З 1989 по 1991 рік проходив службу в армії. Звільнений запас у званні сержант. Після служби армії у 1993 році одружився на Білан Валентині. Згодом у подружжя народилася донька - Олена. 

Протягом життя працював водієм вантажних машин. Любив свою професію і справу. Неодноразово проходив підвищення кваліфікації водіїв, що підтверджує відданність справі.
Під час повномасштабного вторгнення країни-агресора в Україну, Кондратюк Анатолій був мобілізований і призваний до лав Збройних сил України. Призначений на посаду старшого водія мотопіхотної роти, військової частини А 2960. Сумлінно і професійно виконував свої обовʼязки.

Загинув 3 грудня під час ближнього бою при виконанні бойових завдань по обороні від російського агресора, біля населеного пункту Водяне, Ясинуватскього району Донецької
області.

У Анатолія Миколайовича залишилась дружина Валентина Петрівна та донька Олена.

У цей скорботний для усіх нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Кондратюка. Спочивай з миром, Герою!

 

Dsc 0913Dsc 0911Dsc 0910Dsc 0908Dsc 0907Dsc 0905Dsc 0902Dsc 0901Dsc 0900Dsc 0899Dsc 0898Dsc 0896Dsc 0893Dsc 0894
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини