Злочинець, який здійснив розбій та пограбував "ювеліра" у Хмільнику постане перед судом

Злочинець, який здійснив розбій та пограбував "ювеліра" у Хмільнику постане перед судом

Чоловік, який напав на підприємця та викрав у нього сумку та автомобіль у Хмільнику, незабаром постане перед судом. Про це повідомляє прокуратура Вінницької області.

- Слідством встановлено, що зловмисник дізнався, що на території одного з санаторіїв Хмільника  підприємці продають вироби з коштовних металів. У нього виник злочинний умисел на заволодіння коштовностями.

З метою незаконного збагачення, після ретельної і тривалої підготовки, діючи до заздалегідь узгодженого плану, зловмисник разом з двома невстановленими особами напали на підприємця та його робітницю. Нанесли їм ушкодження та забрали сумки з 2 кг золотих та 10 кг срібних ювелірних виробів. Після вчинення розбійного нападу зловмисники на автомобілі потерпілого зникли у невідомому напрямку. Підприємцю завдано збитки на майже 1 млн 289 тисяч гривень.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0