Зниклу 15-ти річну Діану Панасюк знайдено

Зниклу 15-ти річну Діану Панасюк знайдено

20 серпня  поліцейські знайшли неповнолітню Діану Панасюк, яка 18 серпня пішла з дому та не виходила на зв’язок протягом двох днів. Дівчину поліцейські розшукали у знайомого вдома, до якого вона приїхала у гості. Про це повідомляють Життєві обрії з посиланням на сайт  ГУНП у Вінницькій області.

18 серпня до поліції звернулась 49-річна мати зниклої, яка повідомила, що її донька близько 9 години ранку пішла з дому в бібліотеку та протягом дня не виходить на зв’язок.
На пошуки неповнолітньої залучили особовий склад Хмільницького районного управління поліції, екіпажі сектору реагування патрульної поліції, та місцевих мешканців. Поліцейські опитали матір дівчинки, однокласників, вчителів та друзів. Працівники поліції перевірили закинуті будинки, вулиці та лісопосадки села Марківці та сусідніх сіл.
Сьогодні, 20 серпня,  близько 10 години дільничний офіцер поліції знайшов неповнолітню у селі Кожухів Хмільницької територіальної громади. Як з’ясувалось, дівчина приїхала  до свого знайомого, у якого планувала погостювати. 
Ювенальні поліцейські провели роз’яснювальну роботу з дівчинкою, аби в майбутньому таких випадків не траплялося. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:-----------------  

ГРАМОТИ І ПОДЯКИ ОТРИМАЛИ ХМІЛЬНИЧАНИ З НАГОДИ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org    

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини