"Зорецвіт" з Хмільника на Вінниччині став лауреатом фестивалю мистецтв «Soul of Music»

 "Зорецвіт" з Хмільника на Вінниччині став лауреатом фестивалю мистецтв «Soul of Music»

У березні 2021 року, за сприяння організації «Музичний всесвіт», в м. Одеса відбувся І Всеукраїнський дистанцій фестиваль мистецтв «Soul of Music». В конкурсі взяли участь творчі колективи з усієї України, серед яких і народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима  КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради (керівник - Павло Дубовий, акомпаніатор Валерій Зелінський). Повідомляються на сайті міської ради.

До складу журі входили провідні викладачі музичних навчальних закладів, композитори, відомі виконавці, представники державних органів управління художньою освітою в Україні.

У номінації «Народний вокал» за високу виконавську майстерність, розкриття художнього образу, чистоту інтонування, вміння подати себе  народний аматорський хоровий колектив української пісні «Зорецвіт» ім. Василя Коцулима за підсумками журі став Лауреатом І премії.

За активну діяльність, спрямовану на розвиток національної культури та мистецтв, творчі здобутки та ініціативність дипломами нагородили керівника хору Павла Васильовича Дубового та акомпаніатора Валерія Борисовича Зелінського.

Цілями та завданнями фестивалю є виявлення і розвиток молодих талантів, професійне вдосконалення педагогів і поширення кращої практики їх роботи, обмін творчими досягненнями, популяризація творчості талановитих виконавців.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЮНИХ ХМІЛЬНИЧАН ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

Yuwe3xxekmsqxunMwo7ouyc3nqjtjkPfvr2snhgbg3t9g
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини