ЗСУ попереджають про активізацію ракетних обстрілів

ЗСУ попереджають про активізацію ракетних обстрілів

Українські військові попереджають, що на тлі військових поразок росіяни можуть активізувати атаки ракетами по території України, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ОК «Південь».

«Не виключено, що, прикриваючи свої поразки по лінії фронту, ворог може активізувати ракетні удари та обстріл реактивними системами залпового вогню, важкою артилерією тилових районів та вивільнених населених пунктів», - йдеться в повідомленні.

По місту, яке лише позавчора звільнили, а до того обіцяли, що «Росія тут назавжди» та що вони не воюють з мирним населенням, було нанесено ракетний удар. Російські пропагандисти поспішили заявити, що гатили по військовим об’єктам та про численні жертви серед захисників. Але насправді загарбники влучили по цивільним будинкам. Є жертви серед містян.

Виходячи з цього військові просять не нехтувати правилами безпеки під час повітряної тривоги і нагадують про дотримання правила двох стін, яким необхідно скористатися, коли добратися до більш надійного укриття немає змоги.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗА ОСТАННІ КІЛЬКА ДНІВ ЗСУ ВДАЛОСЯ ЗВІЛЬНИТИ ВІД ОКУПАЦІЇ ПОНАД 1000 КВАДРАТНИХ КІЛОМЕТРІВ, - ЗАЛУЖНИЙ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини