1200 нових книг отримали бібліотеки міста Хмільника й району на Вінниччині

1200 нових книг отримали бібліотеки міста Хмільника й району на Вінниччині

В лютому цього року  до   Хмільницької районної бібліотеки для дорослих  надійшло  600 примірників україномовних  книг. Вони передані до читального залу, абонементу  та абонементу для юнацтва. Повідомляють Житєві обрії з посиланням на Хмільницьку районну бібліотеку для дорослих. 

Решта книг надійшли також до Хмільницької районної дитячої бібліотеки та сільських бібліотек.  Загалом книгозбірні поповнились на 1200 книг на суму 142 тисячі гривень. 

 Книжкова продукція видана за розпорядженням Кабінету  Міністрів  України «Про затвердження переліку книжкової продукції, що купується для поповнення бібліотечних фондів».

     Серед книг новинки  української та зарубіжної літератури , книги з історії України, психології, сучасні світові бетселлери, література для юнацтва та дітей.

Зокрема: "В'язень замку Паланок" Мирослава Дочинця, "Моє життя та робота"  - переклад з англійської Генрі Форда, "Хроніки Томосу" Катерини Щоткіної,  "Наш дивакуватий мозок" Діна Бернетта, "Старовинні Герби Українських міст" Володимира Панченка та багато інших. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІКТОР БРОНЮК ВРУЧИВ СТИПЕНДІЇ ПЕРЕМОЖЦЯМ КОНКУРСУ ВІД ГУРТУ ТІК

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НАЙКРАЩА КОСА" ВІННИЧЧИНИ В ХМІЛЬНИЧАНКИ ДАР’Ї

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини