"Найкраща коса" Вінниччини в хмільничанки Дар’ї

"Найкраща коса" Вінниччини в хмільничанки Дар’ї

Нещодавно у Вінниці відбувся конкурс краси «Найкраща коса», присвячений красі волосся української жінки. Адже здавна доглянута, довга коса була окрасою та гордістю українки. Проводила конкурс газета «33-й канал».

Тож з цієї нагоди у залі Вінницького академічного обласного театру ляльок зібралось чимало подолянок з розкішним довгим волоссям. Це були найвродливіші довгокосі дівчата і жінки різного віку з усієї Вінницької області, які буквально полонили та зачаровували залу своєю красивою шевелюрою.

Взагалі бажаючих взяти участь у конкурсі зголосилось чимало. Всього було 100 фіналісток розкішної коси, з-поміж яких 30 потрапило у фінал і  18 у суперфінал. Оцінювались чарівні конкурсантки у шести номінаціях: дошколярики, учениці молодших класів, старшокласниці та студентки, дівчата від 22 років, 30-річні і золотий вік. До речі, довжина волосся – не єдиний критерій, за яким обирали переможницю. Судді звертали увагу і на стан волосся, і на його густоту. І ось, нарешті, прийшов час визначати довгокосих переможниць. І, безсумнівно, титул «Найкраща коса» у номінації 22+ виборола наша краянка – красуня-хмільничанка Дар’я Шинкаренко, яка є володаркою розкішної шевелюри довжиною 100 см. З волоссям, як у неї,  просто неможливо було не виграти!

- Дуже хотіла перемогти! – коментує чарівна хмільничанка. -  Але якщо чесно, то на перемогу не сподівалась, адже дівчата мали і довше волосся. Та  коли оголосили, що у мене перше місце, я була неймовірно щаслива! Мені було дуже приємно! Зрозуміла, що недаремно відрощую таку косу. З'явилось натхнення ще більшу відроститиА дівчатам, які хочуть мати довге волосся, бажаю сміливо його відрощувати, адже це не так важко, як здається.  Головне любіть та доглядайте за ним, насолоджуйтесь своєю красою та тіште ін­ших.

Завершилось феєричне дійство  урочистим нагородженням переможців. Всі учасниці конкурсу отримали грамоти та подарунки, а головне - неймовірні емоції та чудовий настрій!

Наталія ЧЕРНЕНЬКА


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХМІЛЬНИЧАНКА МАР'ЯНА ШЕВЧУК ПІДКОРИЛА ЧЕМПІОНАТ СВІТУ В МАНЧЕСТЕРІ

Imgonline com ua resize wwxodiq4vamtdzImgonline com ua resize hhrplzwpugrbarxImgonline com ua resize 0maekg4odiudtd2
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини