А в "Сонечку" ярмаркували, смаколики купували

А в "Сонечку" ярмаркували,  смаколики купували

   Забави, дитячий галас, аромат свіжої випічки, щедрі дари осені нещодавно можна було відчути, побачити і почути в дитячому садочку №3 «Сонечко». Саме там відбувся традиційний благодійний  «Осінній ярмарок». 

   Яскрава та ошатна осіння зала радісно зустрічала гостей. Атмосфера панувала, як на справжнісінькому великому ярмарку. Одягнені по-святковому  у білосніжні вишиванки, з копійчинами в рученятах малеча ярмаркувала. Кожна група закладу від наймолодшої до найстаршої представляла оригінально оформлений стіл зі смаколиками та дитячими виробами. Вихователі, які перебували у ролі продавців, завзято закликали маленьких покупців до себе, аби ті щось у них придбали. Варто зазначити, що виручка зі смачної торгівлі буде використана  на озеленення та оздоблення території садочку, в якому виховуються малята.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ДОПОМОЖЕМО ДІТЯМ РАЗОМ!»


   Отож, молодші дітки у супроводі батьків купували, а старша група «Дюймовочка» разом зі своїми вихователями  навіть продавала. Всі із задоволенням ласували солодощами, адже там було чим посмакувати! Апетитні тістечка, вишукані тортики, запашні булочки, здобні кексики, канапки, цукерки, мармеладки, соковиті яблучка та груші… Смаколиків було стільки, що у покупців дух захоплювало. Саме цю смакоту напередодні свята власноруч виготовили матусі, бабусі і навіть татусі вихованців. А що ж то за солодощі та без узвару?  Тож малюків та усіх присутніх працівники садочка  пригощали ароматним напоєм. Окрім ласощів на імпровізованих прилавках, прикрашених уквітчаними рушниками,  красувалися й різноманітні вироби з  дарів осені - овочів та фруктів, які дітки самі старанно виготовили. 
   Словом, ярмарок перетворився в країну солодощів, які так люблять дітки. А ще більше створювали атмосферу святкового настрою дзвінкі українські пісні, віршики, які розповідала малеча,  таночки та різноманітні веселі ігри. 
   Свято спілкування, веселощів, продажу закінчилося, залишивши малечі та її батькам  емоційно піднесений настрій та гарні враження. 

Наталія Черненька, 
«Життєві обрії»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС "ХМІЛЬНИЦЬКІ СУРМИ" (ФОТОРЕПОРТАЖ)


 

P1170499 %281%299852
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини