Шахістки з аграрного – чемпіонки області

Шахістки з аграрного – чемпіонки області

  Всім відомо, що шахи – нелегка гра, адже вона поєднує елементи імпровізації, динамічної творчості, розрахунку, логічного  мислення та спортивної боротьби.  Саме цим навикам в ДПТНЗ «Хмільницький аграрний ЦПТО» шахісток й навчає майстер спорту з шашок Анатолій Ядвіжен.  

  А нещодавно в м. Вінниці відбулися змагання з шахів серед дівчат за програмою спартакіади Вінницької області професійно-технічних закладів освіти, в яких взяли участь 20 команд. 
  На змаганнях того дня панував справжній спортивний азарт, а на дошках можна було спостерігати найцікавіші технічні комбінації. І ось, завдяки розвиненій логіці, зібраності, витримці, а головне постійним тренуванням, наші дівчатка здобули націлену перемогу!  Талановиті прихильниці древньої гри  -  Руслана Тарасова і Тетяна Драгомерецька продемонстрували майстерну гру. Шахістки виграли по п’ять партій і таким чином команда  ДПТНЗ «Хмільницький аграрний ЦПТО», набравши 10 очок, виборола найвище - перше місце.  Друге і третє місця зайняли відповідно команди Вінницького центру професійно-технічної освіти №1 та вищого професійно-технічного училища №7, які набрали по 6 очок.
  Після завершення шахових баталій було підведено підсумки змагань.  Тож представник обласного управління освіти з фізичної культури та спорту Людмила Іваскевич нагородила команди та їх гравців дипломами. 
  Турнір закінчився, залишивши на згадку моменти напруги, хвилювання та щирі радощі.  Дівчата ж здобули  безцінний досвід, який неодмінно  дасть потужний поштовх до наступних перемог.

Наталія ЧЕРНЕНЬКА, 
«Життєві обрії»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ ПО-КУШЕЛІВСЬКИ

ПРЕСТУР: ЧЕЧЕЛЬНИЧЧИНА

ПОВЕРНУВСЯ З ВІЙНИ І СТАВ БАГАТОДІТНИМ БАТЬКОМ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини