Валерій Коровій закликав місцеву владу облаштувати місця для торгівлі товарами садівництва та овочами

Валерій Коровій закликав місцеву владу облаштувати місця для торгівлі товарами садівництва та овочами

Зараз Україну  починають охоплювати сільськогосподарські бунти. На мітинги виходять фермери, які вирощують овочі, а через закриття ринків реалізувати свою продукцію не можуть. Це призводить до значних фінансових втрат. Зокрема, в Літині у відчаї фермер Микола Кипоренко перекопав вирощену в теплицях цибулю. 
Вчора у Тульчині місцеві підприємці влаштували попереджувальну акцію через карантинні обмеження для бізнесу. Відомо, що у ній взяли участь близько 60 ФОПів. 
На Херсонщині фермери вийшли на акцію протесту з вимогою відкрити ринки, вони перекрили в’їзд до обласного центру, щоб показати незгоду з «карантинною» політикою влади. Адже їхня продукція пропадає, а українці в супермаркетах купують імпорт. Незабаром, якщо не вжити ніяких заходів такі акції можуть охопити всю Україну - говорить голова облдержадміністрації 2015-2019 років Валерій Коровій. На його думку це лише початок, і якщо не вжити належних заходів, -  сільськогосподарські протести можуть охопити всю Вінниччину.  Адже область аграргна, а через заборону продавати вирощену продукцію, десятки тисяч фермерів щоденно несуть збитки.
–  Ми маємо чітко усвідомлювати, що пандемія коронавірусу не закінчиться через тиждень або місяць, - наголосив Валерій Вікторович. - Тому ми маємо навчитися жити «поруч» з інфекцією, відпрацювати механізм співіснування у умовах високого ризику захворювання. Інакше, зокрема, дрібні фермери не виживуть. 
Закликаю місцеву владу приділити увагу нашим землякам-аграріям, які нині опинилися у скруті, а саме -  визначити місця, де із дотриманням усіх санітарних норм буде дозволено торгувати товарами садівництва та овочами. 
Інакше ми допоможемо закордонним виробникам, а своїх розоримо.      


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

ЛЮДЯМ ПОТРІБНО ДОЗВОЛИТИ ПРАЦЮВАТИ, ІНАКШЕ ВОНИ СТАНУТЬ ІГНОРУВАТИ КАРАНТИН, ПОЧНЕТЬСЯ ХАОС

ВАЛЕРІЙ КОРОВІЙ "У МЕНЕ НЕМАЄ АМБІЦІЙ. У МЕНЕ Є ЗНАННЯ, ДОСВІД, СИЛИ І БАЖАННЯ ПРАЦЮВАТИ..."
   

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини