Ювілей "АТК"

Ювілей "АТК"

  Минулої п’ятниці на території ТОВ «АТК» у Любарі було дуже людно. Тут зібрались усі працівники «АТК», орендодавці з різних районів та областей України. Для цих людей це надзвичайно важлива подія, адже цього дня компанія підбивала підсумки роботи за 2018 рік. Такі заходи компанія проводить щорічно, а хлібороби, які своєю працею примножують здобутки компанії, беруть участь у розіграшах та отримують за свою працю щедрі дарунки. За 15 років існування компанії, щасливими власниками автомобілів стали майже п’ятдесят працівників підприємства та майже п’ятдесят разом з родинами відпочили за кордоном. За два роки восьмеро працівників стали власниками скутерів. Цьогоріч, з нагоди 15-ї річниці компанії, окрім автомобілів, путівок та скутерів, працівникам дарували мобільні телефони, планшети та інші подарунки.

  Хоч до такого святкування працівники «АТК» і звикли, але невеличке хвилювання всеодно проявлялось на їх радісних обличчях.

  На початку урочистостей величезну команду хліборобів привітав виконавчий директор ТОВ «АТК» Анатолій Колесник. Вітаючи їх з успішним в усіх напрямках для компанії 2018 роком, подякував їм за важку повсякденну працю та побажав, аби наступні роки були ще кращими та врожайнішими, а в їх родинах завжди панували мир та злагода.
  Також подякували аграріям за роботу та привітали зі святом, побажавши довгих і успішних років життя, керівники земельного відділу Зоя Павлюк і Лариса Шевчук, головний інженер Валерій Донець, головний механік Олег Корнійчук, головний агроном Віктор Куц, заступник директора з господарської частини Дмитро Лановий, директор Печанівського елеватора Олександр Білик, керівник картоплесховища Володимир Штепа, керівник підрозділу охорони Віктор Ма-ківський.
  В проміжку між привітаннями та побажаннями звучала чудова музика, українські пісні, присутні танцювали та веселились.
  В ході офіційної частини працівники отримували подарунки. Зокрема, 22 учасники АТО, які працюють в «АТК», отримали від компанії мобільні телефони. Планшети «Самсунг» отримали 19 ветеранів, це люди, які працюють в компанії з першого дня її заснування.
  А далі розпочалось те, чого з нетерпінням та хвилюванням чекали усі присутні, а найбільше працівники компанії. Уже багато років поспіль «АТК» проводить серед своїх працівників розіграш дорогих подарунків, таких як автомобілі, скутери та путівки на відпочинок за кордоном.
  Перед початком розіграшу конверти з прізвищами працівників завантажили у барабан. Настала хвилююча мить. Під час витягування конвертів присутні затамували подих, усім хотілось виграти скутер чи путівку, а ще більше - автомобіль. Але фортуна цьогоріч була на боці лише дванадцяти щасливчиків «АТК».
  Володарями путівок стали лаборант Марія Зелінська, вагар Людмила Максимчук, завсклад Анатолій Кушко, токар Віталій Алієв.
  Власниками скутерів стали електрозварювальник Василь Осадчук, старший бухгалтер Олександр Бондарчук, охоронці Юрій Недострел та Віктор Назарчук.
  Найбажаніші та найдорожчі подарунки - автомобілі - дістались двом комбайнерам Віталію Безпальчуку та Геннадію Лойко, а також двом водіям Віталію Корнійчуку та Ігорю Романчуку.
  Усі переможці розіграшу були запрошені на сцену, де з перемогою їх привітав виконавчий директор «АТК» Анатолій Колесник. Переможці в свою чергу з хвилюванням та певною невірою в своє щастя дякували керівництву компанії за роботу, постійну турботу та щедрі подарунки. Бажали процвітання та розвитку компанії, а великій, дружній команді «АТК» мирного неба, міцного здоров’я та щедрих врожаїв.
  Підсумки року в «АТК» - завжди свято, яке вже багато років є свідченням того, що тут з турботою та шаною ставляться до людей.
Шанують хліборобську працю, завдяки якій українці мають усе на столі. Турбуються про людей, про їх благополуччя та достаток.

  Дуже хочеться, щоб добрі справи, започатковані «АТК», стали прикладом та розповсюдилися серед усіх тих, хто заробляє великі кошти на українській землі, а працівники полів отримували щедрі дарунки за свою важку повсякденну хліборобську працю.

  Задоволені, в гарному настрої люди розходились по домівках, вітали переможців, раділи за них, ділились враженнями та дякували керівництву компанії за увагу і гарно проведений захід.
  Компанія «АТК» вкотре довела, що українці - працьовиті люди, які вміють і хочуть працювати, а їх робота повинна гідно оплачуватись та винагороджуватись,
адже українська земля благодатна, і якщо до неї з щирою душею та чистим серцем, то вона завжди віддячить щедрими врожаями та великими прибутками.

 dsc0937 dsc0917 dsc0910 dsc0909 dsc0890 dsc0900 dsc0841 dsc0826 dsc0809 dsc0802 dsc0784 dsc0735 dsc0739 dsc0725
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини