З екватора під вінець покликав коханий хмільничанку Антоніну Пачевську

З екватора під вінець покликав коханий хмільничанку Антоніну Пачевську

Зворушливе освідчення на екзотичному острові Домінікани розчулило наречену та мережу інтернет… 
Успішна та ерудована, чарівна юристка й ведуча радіо-шоу і телепрограм у Вінницьких ЗМІ Антоніна Пачевська отримала пропозицію руки і серця від коханого, ведучого-віртуоза Жені Варєнікова посеред «Bounty»-острову. 
«Кульмінація! Зі сльозами... І маленьким діамантом. Зізнаюсь, я не раз уявляла, як це могло б бути. Але усі мої мріяння перевершені.
За півпланети від дому крайня точка острова-раю стала початковою у нашому сімейному житті», – так підписала фото освідчення на своїй сторінці у Фейсбук Антоніна, а під відеозаписом романтичної пропозиції з’явились сотні коментарів із найтеплішими побажаннями. 
Найдрайвовішою парою вінницьких телеведучих називають колеги-журналісти. Вінниччина їх знає в обличчя адже вони разом ведуть ранкове шоу на телеканалі «Віта». 
Ось, що пише про закоханих видання «20 хвилин»:
«Найдрайвовіша пара вінницьких теле- та радіо-ведучих таки візьме шлюб! Антоніна Пачевська та Женя Варєніков досить різні. Юристка, що тривалий час працювала помічником голови суду, на додаток викладаючи в університеті. Та ведучий-віртуоз, котрий будь-яку подію здатен перетворити на свято. 
Стримана і раціональна Тоня запросила провести захід веселого та креативного Женю. В сам Валентинів день відбулось їх перше побачення. Наступного вечора у його будинку оселилась її  кішка… із хазяйкою, ясна річ. Невдовзі Антоніну запросили до участі спочатку у вінницькому, а згодом в національному конкурсах краси для успішних «Місіс». Євген всіляко її підтримував, хоча жартома зізнавався, що для чоловічої психіки такий марафон краси шкідливий. Ерудована красуня не залишилась в боргу й заради свого шоу-мена кардинально змінила успішну кар’єру  і пішла разом з Женею «прокидати» вінничан спочатку на ранкове радіо-шоу «Паті в халаті», а згодом на телевізійний проект «Світанок» (ранок на ТК «Віта»). Їхні голоси лунають усюди. Пара бере інтерв’ю у гостей своїх програм, і активно їх дає. 
Уже 2-й рік поспіль усіх без виключення неабияк цікавило, чому молоді, реалізовані та явно закохані, не беруть шлюб. 
Як виявилось, причина не квапитись у зіркових ведучих була. І це навіть не тотальна зайнятість, адже працюють енерджайзери без вихідних, Варєніков ще встигає проводити гучні весілля, а Пачевська вже не навчає студентів, а сама навчається на психолога. Так от щодо причини, кожен з них свого часу вже був одружений, за збігом обставин порівну: як Тоня, так і Женя в попередніх офіційних стосунках прожили 8 років. Тому до штампу в паспорті, з їх слів ставляться свідомо, без поспіху  та зайвих романтичних ілюзій. Однак романтика таки відбулась. 
При чому ще й яка! На зимові свята 36-річний Євген покликав 31 річну Антоніну спочатку у екзотичну Домінікану, а там, на екваторі, і під вінець.  Відео з освідченням Варєнікова розчулило соцмережі. Стоячи на одному коліні посеред «Bounty»-острову наречений першою ж фразою дозволив заплаканій від щастя Тоні «залишатись Пачевською, ставши Варєніковою…»
Дата весілля ще не відома. Але, що відомо точно, весілля цієї нестандартної парочки явно не буде стандартним». 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МОДЕЛЬ З МОРОЗІВКИ
 

Imgonline com ua resize ijzjpy3jd26pe5Imgonline com ua resize fowbxrtmtt6zvo3538ec02115832c72686f639e6fad984d7c0ded9 %281%29Imgonline com ua resize dfuevkrrfzieq
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини