Модель з Морозівки

Модель з Морозівки

   Змалку майже всі дівчатка мріють стати відомими актрисами, моделями або художніми гімнастками, захоплено спостерігають за відомими людьми з екранів телевізора. З часом їхні мрії змінюються, через певні обставини або зміну пріоритетів. Але є такі, які й через роки не зраджують своїм дитячим мріям і шукають можливості хоча б спробувати свої сили. Віта Рижук з Морозівки змалку мріяла стати моделлю, але постійно вагалася, оскільки знайомих у модельному бізнесі не було і вона не знала, як можна туди потрапити. Вже навчаючись у Вінниці, почала поступово наближатися до своєї мрії, і тепер точно знає, з чим хоче пов’язати своє життя.
   22-річна дівчина навчалася у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського на факультеті журналістики.  Уже на першому курсі університету Віта зрозуміла, що однієї журналістики їй замало, і почала займатися танцями на пілоні, акробатикою на полотнах та повітряному кільці. Вона тренувалася майже щодня, а тренування були дуже виснажливими, оскільки такий гарний вид спорту потребує гарної фізичної підготовки. Попри всі виснажливі тренування дівчина все одно мріяла про більше і не зраджувала своїй дитячій мрії. 
  Хвилюючою та знаменною виявилася зима 2015 року, коли у Києві проходив кастинг проекту «Топ-модель по-українськи». Не сподіваючись на перемогу, Віта заповнила анкету на участь у проекті. Яким же приємним сюрпризом став для неї дзвінок із Києва і повідомлення про те, що дівчина проходить далі. Тепер вона сміливо могла їхати в столицю і змагатися з іншими красунями зі всієї України. В кастингу брала участь також і її подруга, але через велику конкуренцію дівчата не пройшли далі. 
   - Саме після кастингу я зрозуміла, що це початок чогось нового, що потрібно не зупинятися, а вдосконалюватися і йти до своєї мрії. Я подала заявку на участь у модельній школі і вже на другому тижні навчання взяла участь в своєму першому показі, який відбувся у рамках Вінницьких днів моди, - захоплено розповіла Віта.
   Після того у дівчини почалося майже модельне життя, адже відтоді періодично проходили різноманітні зйомки, кастинги, покази мод.  На жаль, за словами Віти, у Вінниці модельний бізнес ще не дуже розвинений, тому моделінг став для неї більше захопленням, ніж професією. 
  - За кордон поїхати працювати я не наважилася, стримувало навчання, але я і досі беру участь у різноманітних зйомках та заходах. Щоправда, часу на це тепер маю менше, оскільки потрібно якось заробляти на життя, - поділилася Віта Рижук.
  В дівчини ідеальна фігура і модельна зовнішність, а зростом вона вдалася у своїх батьків. Завдяки таким чудовим даним, якими її наділив Господь, а ще природженій грації, фотографії у соціальних мережах викликають справжній фурор.  
  - Мій зріст -  1 метр 77 сантиметрів. Вага коливається між 52-53 кг. Постійно підтримую таку вагу, намагаюся правильно харчуватись, пити багато води, займаюся спортом. Жодних дієт не дотримуюся, проте вже декілька років не вживаю цукор, хліб та картоплю. Батьки мене завжди підтримують у всьому, хвилюються за мене, тому про свої поїздки на кастинги та конкурси повідомляю після їх закінчення, щоб не хвилювалися, - продовжує розмову Віта.
   Нещодавно дівчина пішла з роботи, де працювала кухарем-сушистом, натомість мріє відкрити власний бізнес і зараз докладає максимум зусиль для того, щоб втілити свою мрію в реальність. Секретів власного бізнесу не розкриває, адже вірить, що для здійснення чогось сокровенного бажано багато не розповідати. Як і більшість дівчат, так і вона мріє взяти участь в конкурсі «Міс Україна», але через свою непередбачуваність ще не знає, чи поїде на кастинг.  Але завжди намагається бути готовою і фізично, і морально до будь-яких раптових конкурсів чи зйомок, адже знає, що все найцікавіше приходить зненацька. Віті Рижук дуже подобається займатися моделінгом, вона хоче працювати набагато більше, але, зізнається, у Вінниці для моделей мало можливостей. 
  - В мене є молодша сестра, зараз їй 17 років. Наші мрії з нею не зійшлись: вона старанно навчається, своє майбутнє хоче поєднати з професією. Але її вік, зріст і зовнішність ідеально підходять під модельні рамки, сподіваюся, що вона колись таки задумається про моделінг, - додала наприкінці розмови Віта. 

Алла Корнієнко, 
«Життєві обрії»
 

62233416 609630809516808 2598360969612623872 n%d0%b2%d1%96%d1%82%d0%b066649350 630241207455768 2693300238143193088 n
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини