Адрій Поліщук: "Вінницяобленерго" - не крадій!

Адрій Поліщук: "Вінницяобленерго" - не крадій!

8 липня Служба безпеки України повідомляла про те, що співробітниками СБУ було викрито і задокументувано незаконний відбір великих обсягів електричної енергії у Вінниці. Зловмисники майнили криптовалюту безпосередньо в одному із колишніх приміщень АТ «Вінницяобленерго». Наразі це найбільша підпільна криптоферма, яку виявляли українські правоохоронці: вилучено майже 5 тис. одиниць комп’ютерної техніки.

13 липня, під стіни АТ "Вінницяобленерго" прийшли активісти, які називали себе членами патріотичної організації “Centuria”. Активісти закидали подвір’я підприємства частинами від комп’ютерів в знак протесту з виявленням Службою безпеки України ферми для майнінгу, яка працювала в приміщеннях компанії. Учасники вимагали притягнення до відповідальності гендиректора Андрія Поліщука. 

Зважаючи на ці події, 20 липня, генеральним директор АТ «Вінницяобленерго» Андрієм Поліщуком було організовоано прес-конференцію для представників засобів масової інформації, яку він провів в управлінні обленерго. Про це повідомляється на сторінці АТ "Вінницяобленерго"

Андрій Поліщук наголосив: «В обленерго - чітка позиція: до незаконних дій ми НЕ МАЄМО ніякого відношення! Інформація щодо багатомільйонних крадіжок електроенергії - НЕ ВІДПОВІДАЄ дійсності! Наголошую, розподільча компанія «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» - НЕ КРАДІЙ! Наша справа шита, як кажуть «білими нитками». Кому це було вигідно, хто зробив замовлення проти обленерго, нехай тепер розбирається слідство, яке триває. І громадськість також нехай робить висновки. Я, як керівник, наполягаю на чесному розслідуванні справи та всіма законними методами буду відстоювати ділову репутацію найбільшого в регіоні підприємства».


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВІННИЦІ АКТИВІСТИ ВИЙШЛИ НА ПРОТЕСТ, ВИМАГАЮТЬ ЗВІЛЬНЕННЯ ДИРЕКТОРА "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО"

НАЙБІЛЬШУ КРИПТОФЕРМУ В УКРАЇНІ ВИЯВИЛИ ПРАЦІВНИКИ СБУ НА ТЕРИТОРІЇ АТ "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО"

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини