У Хмільнику просять відремонтувати системи водовідведення у центрі міста

У Хмільнику просять відремонтувати системи водовідведення у центрі міста

Роками у Хмільнику виникають проблеми з системою водовідведення у центрі міста. В сильний дощ існуюча система не справляється з великими потоками води. Центр міста по кілька годин буває затопленим. Аби вирішити дану проблему, хмільничанин Володимир Руденко створив петицію на платформі електронної демократії “E-DEM”, в якій закликав відповідні структури міста відремонтувати системи водовідведення.

У своїй петиції автор написав:

"Щоразу, під час негоди центр Хмільника перетворюється на невеличке озерце або ж велике... Це спричиняє значні незручності усім, як пішоходам так і водіям, а в окремих випадках рух у центрі міста взагалі паралізований. Проблема не "вчорашня" і потребує вирішення. Звісно ж, що робітники відповідного структурного підрозділу знають у чому проблема і навіть знають як усе вирішити, лишилось тільки усе поправити... Треба поправити!..".

Петицію розміщено на сайті міської ради у розділі "Послуги" "Петиції". Даний документ було розміщено 2 червня 2021 року. За півтора місяці петицію підписало 13 людей. Аби її було розглянуто, потрібно 100 підписів, до завершення збору підписів залишився 41 день.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АДРІЙ ПОЛІЩУК: "ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО" - НЕ КРАДІЙ!

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини