Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Ви станете розсудливішими і будете вирішувати багато проблем раціональними методами, без зайвих емоцій. Стежте за конкурентами, не говоріть зайвого, тому що вашою інформацією можуть скористатися проти вас. У вихідні вдома на вас можуть очікувати гарні новини, а близькі люди підтримають ваші ідеї. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не упускайте можливості повчитися в колег і у свою чергу поділитися досвідом з ними. Не виключені пропозиції нової роботи або підвищення на службі. Несподівані новини загрожують нарушити ваші плани, але завершивши важливу справу, ви отримаєте подяку від начальства. У вихідні можливі конфлікти в родині. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Удалий і радісний для вас період. Збуваються ваші давні мрії, реалізуються важливі плани. Це - просування вперед у кар'єрі й в особистому житті. Якщо ви прагнете щось змінити, дійте. Особливо приємні події очікуються в особистому житті у вихідні. Ви не будете сумніватися в тому, що вас кохають. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - субота.

РАК (22.06-23.07). Досить напружений в емоційному плані час, але вас будуть підтримувати друзі й близькі люди. Вам не варто піддаватися песимістичному настрою, женіть від себе похмурі думки. Ви побачите, що все змінюється на краще. У вихідні проявляйте активність і не приховуйте свої емоції. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

ЛЕВ (24.07-23.08). Вам слід уникати людей зі складним характером і негативним відношенням до життя й до роботи, аби не піддатися їхньому негативному впливу. Ви будете розриватися на частини, щоб встигнути в кілька важливих місць одночасно. Вам може надійти нова вигідна угода або додатковий короткочасний заробіток. У вихідні постарайтеся влагодити сімейні справи. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09). Життя буде бити ключем, хоча багато своїх планів прийдеться в корені переглянути. Зібравшись із силами, вам удасться реалізувати важливі проекти, що приверне до вас увагу начальства. Вихідні - гарний час для руйнування старого та непотрібного і створення нового в особистій сфері. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Сприятливий період у сфері професійної діяльності. Вам випаде можливість налагодити важливі зв'язки. Усіляко боріться з найменшим проявом непевності у власних силах. Кохана людина приємно вас здивує. Вирушайте куди-небудь на вихідні, одержите незабутні враження. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Удача нині на вашому боці - буде успішна будь-яка діяльність. З'явиться можливість підняти свій професійний авторитет. Вам будуть виявляти довіру й чекати підтримки та допомоги. Допомога близькому - це чудово, але не робіть цього на шкоду особистому життю. У вихідні постарайтеся не пригнічувати ініціативу дітей. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам раптом захочеться знайти нових ділових партнерів, яскраво проявити себе на роботі і одержати по-справжньому глобальні результати. Не лінуйтесь у розвитку кар'єри, варто взяти себе в руки. У вихідні заздалегідь продумайте, що ви в силах зробити самостійно, а для чого буде потрібно допомога близької людини. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Зросте ваш творчий потенціал, ви можете одержати багатообіцяючу ділову пропозицію. Шанс упускати не варто, але будьте уважними, перевіряйте надійність партнерів. Ви будете схильні наобіцяти більше, ніж ви в стані виконати. Найбільш прямий шлях до мети не найкращий, розгляньте всі варіанти. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Будьте обережними відносно колег і друзів, тому що вони можуть вас підвести або спровокувати на непотрібний фінансовий ризик. Важливо не відмовляти у  проханні й виконувати роботу, за яку беретеся, вчасно. У вихідні можливий розлад у відносинах із близькими людьми через квартирне або фінансове питання. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

РИБИ (20.02-20.03). Зараз не час будувати грандіозні плани. Удача буде супроводжувати в малих справах. Займіться своєю самоосвітою й самовдосконаленням. Ви можете усунути непорозуміння у відносинах з начальством. Зосередженість і пунктуальність дозволять уникнути випадкових помилок. У вихідні можете отримати привабливу пропозицію, яку варто обміркувати. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини