Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Ви опинитеся у вирі подій, занадто багато метушні й напруги буде навколо вас. Будьте активнішими, інакше рутина може вас поглинути. Бажано переглянути свої плани, привести їх у відповідність із обставинами, що змінилися. Висловлювати критичні зауваження на роботі та вдома зараз не рекомендується.Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Перешкоди, які виникатимуть, будуть успішно переборені й не зіграють особливої ролі. Однак вам буде не просто повірити в себе та у свій успіх. У особистих відносинах не варто комплексувати. Ви гідні кращого, не погоджуйтеся працювати за копійки й не зближайтеся з людьми, які вас не цінують. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Вірте в краще. Обставини зараз складаються на вашу користь. Вам буде чому порадіти й у кар'єрі, і в особистому житті. Чекайте несподіваних і приємних подарунків долі. Кохана людина готова заради вас на усе. Вихідні - сприятливий час для зустрічей з друзями, побачень, прогулянок за містом. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

РАК (22.06-23.07). Можливі корисні знайомства. Не соромтесь висловлювати свої міркування з приводу роботи. Ваші ідеї сподобаються начальству. У вас з'явиться шанс опинитися на гребені хвилі, постарайтеся його не втратити. Сприятливий період починається в особистому житті. У вихідні оберігайтесь, щоб не стати на знайомі граблі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). На роботі ви потоваришуєте з людиною, яку раніше мало знали, і це будуть взаємовигідні відносини. Можливі конфліктні ситуації, ваша ініціатива виявиться не дуже вдалою. Невдоволення партнерами по роботі мине й ви забудете про розбіжності. Постарайтеся внести в своє особисте життя більше різноманітності. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - середа.

ДІВА (24.08-23.09). Бажано не з'ясовувати відносини з начальством, не конфліктуйте з колегами, шукайте компроміс, працюйте в команді. Обставини будуть сприяти перегляду ваших принципів і стереотипів поведінки. Постарайтеся не наказувати, а просити. Особливо це актуально у відносинах з дітьми. Вихідні проведіть з родиною на природі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ви зможете подолати практично всі труднощі, що виникатимуть на вашому шляху. Постарайтеся виконувати свої обіцянки. Тримайте язик за зубами, конфлікт вам зовсім ні до чого. Знайдіть у собі сили дипломатичним шляхом вирішити спірні питання. До вихідних можуть назріти певні побутові проблеми, які просто необхідно швидко вирішити. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Пам'ятайте, що все у ваших руках. Було б бажання, і ви вирішете будь-яку проблему, знайдете вихід зі складної ситуації й заробите багато грошей. Зараз вам багато чого під силу. Тільки вірте в себе й реалізовуйте бажання. Не варто жертвувати собою. Якщо вам буде добре, то добре буде й тим, хто вас любить. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). На вас чекає успіх, що дозволить вам повірити у свої можливості. Ваша сумлінна праця принесе плоди, прийшов час одержання нагороди. Ваш авторитет на високому рівні, кар'єра іде в гору. Бажано раціонально використовувати свої сили й дозувати навантаження на роботі. Вихідні краще провести на свіжому повітрі. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - п'ятниця. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Постарайтеся бути пунктуальнішими, не спізнюйтеся на роботу і на важливі зустрічі. Будьте відкритими. З'явиться можливість проявити свої найкращі якості, тільки не сперечайтеся через дрібниці. Деякі ваші плани можуть раптово зруйнуватися зважаючи на обставини, від вас не залежні. Вихідні обіцяють нові цікаві зустрічі. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Не намагайтеся вирішувати проблеми за допомогою сили й емоційного тиску. Ви постанете перед вибором, дійте спокійно, обдумано й без поспіху. Мінімум емоцій: варто спочатку подумати, потім сказати. У вихідні вибирайтеся на природу й проведіть час у компанії друзів і не думайте про проблеми. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). Коректно вибудуйте відносини з новими колегами, друзями. Під час вирішення фінансових питань переконайтеся, що від вашої уваги не вислизнула жодна істотна деталь. Не здавайтеся при перших труднощах. Варто бути одночасно чемнішими й наполегливішими, і саме такі дії виявляться ключем до успіху. У вихідні насолоджуйтеся відпочинком у колі родини. Сприятливий день – вівторок, несприятливий день - четвер. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини