Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Імовірний успіх у справах, гарні можливості й відмінне самопочуття. Вас можуть порадувати цікаві новини, ви будете спілкуватися з навколишніми більше, ніж зазвичай. У вихідні постарайтеся не відволікатися на дрібні, другорядні завдання. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Прийшов час виконувати обіцянки. Якщо хтось з вашого оточення віддалився від вас, не переймайтесь. Постарайтеся бути пунктуальними і не спізнюватися, щоб уникнути дурних непорозумінь. У вихідні вам, схоже, загрожує тимчасове відлюдництво, але воно позитивно позначиться на вашому настрої. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Гарний час для втілення в життя оригінальних і фантастичних ідей. Вас зрозуміють і вам допоможуть. Ваша кохана людина оточить вас турботою та увагою. Будьте уважними, не забувайте про тих, хто перебуває поруч, і не зневажайте їхніми порадами. У фінансовій сфері на вас також чекає успіх. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

РАК (22.06-23.07). Не форсуйте події й не намагайтеся робити десять справ одночасно. Можуть виникнути обставини, які будуть сковувати вас і змушувати контролювати свої дії й вчинки. Вас можуть порадувати сприятливі події у вашому особистому житті. Ви вийдете переможцем з будь-якої суперечки. У вихідні відпочиньте разом з родиною. Сприятливий день - середа, несприятливий день - п'ятниця.

ЛЕВ (24.07-23.08). Вам доведеться сумлінно потрудитися, виконуючи поставлені вами ж перед собою завдання. З'являться гарні перспективи, які змінять ваші плани й дозволять досягти прихильності керівництва. Потім піде досить напружений і складний період. Вихідні присвятіть відпочинку. Друзі порадують вас гарними новинами. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - вівторок.

ДІВА (24.08-23.09). У вас з'явиться шанс для успішної самореалізації на роботі. Щоб добитися поставленої мети, є сенс об'єднати зусилля з колегами. Прийшов час для кар'єрного росту. Повне взаєморозуміння буде панувати у вас у відносинах з близькими людьми. Вихідні проведіть за містом. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Створіть собі міцний і надійний фундамент для позитивних змін у житті. Занурення в роботу повинне бути комфортним і не загрожувати вам душевними потрясіннями. Якщо щось не вдається так само добре, як звичайно, не хвилюйтеся, скоро ви зможете відпочити. На вихідних насолодіться зустріччю з друзями. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Пам'ятайте, що для плідної роботи також потрібний надійний тил. У справах на вас чекає успіх і солідний прибуток. Удача надихає й відкриває нові можливості. Прислухайтеся до порад близьких людей, вони виявляться досить корисними. У вихідні ви будете здатні гори звернути. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - субота.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам доведеться працювати, не покладаючи рук, зате ви швидко побачите результат. Не варто ділитися своїми ідеями та задумами з іншими. Може надійти одночасно кілька пропозицій, буде спокуса взятися за всі одразу. Однією зі значимих подій стане щось, пов'язане з вашою родиною. Сприятливий день - середа, несприятливий день - вівторок. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не піддавайтеся емоціям, аби не нашкодити справам. Спокій і розважливість - от складові вашої удачі. Будьте тактовнішими. Прислухайтесь до поради того, хто старший й досвідченіший за вас. Сконцентруйтеся на найважливішому. До вихідних зросте фізична активність. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Ваше життя може круто змінитися. Триває сприятлива смуга, ви зможете насолодитися плодами своєї діяльності. Будьте обережні, висловлюючи критичні зауваження на адресу колег. У вихідні краще не експериментувати. Вас можуть порадувати несподіваними враженнями й сюрпризами. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - середа.

РИБИ (20.02-20.03). Вам буде важко займатися тим, що ви запланували. Не виключено, що вам доведеться багато часу витратити на вирішення чужих проблем. Втім, усе це стосується початку тижня, а потім можете одержати приємну звістку та у вихідні відмінно відпочинете. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - вівторок. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини