Астрологічний гороскоп на тиждень

Астрологічний гороскоп на тиждень

ОВЕН (21.03-20.04). Причиною невдач може стати ваша зайва довірливість. Інформацію варто перевіряти. Ви занадто довго поводилися добре, настав час дати вихід внунрішньому напруженню, але зробити це треба так, щоб ніхто з навколишніх не постраждав. Не зашкодить підвищена увага до справ дітей у вихідні дні.Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Одним з важливих питань стане узгодження з керівництвом граничного обсягу роботи. Задумайтесь про майбутній відпочинок. Час може бути наповнений дрібними справами, повідомленнями, листами. У вихідні поради доброзичливців посипляться на вас, звертайте на них менше уваги. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Схоже, настав момент, коли варто змінити щось важливе і істотне. Прислухайтеся до голосу своєї інтуїції й остаточно виріште, в якому напрямку й з ким ви прагнете йти по життю далі. Саме зараз ваші бажання виконуються й закладається основа майбутнього. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

РАК (22.06-23.07). Ви можете виявити в себе нові здібності. Будьте терплячими, навіть якщо вас будуть провокувати на конфлікт. У ці дні ситуацією, схоже, будуть управляти інші, вам не варто завзято відстоювати свої права. Але ваші інтереси будуть враховані. У вихідні вас порадує спілкування з дітьми. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

ЛЕВ (24.07-23.08). Остерігайтесь непотрібних контактів, аби зайвий раз не дратуватись. Будьте обачнішими у висловлюваннях, бо оточуючі можуть виявитися зайво сприйнятливі до ваших слів, навіть якщо у ваші плани не входило когось скривдити. До вихідних метушня  стихне, і ви насолодитесь повноцінним відпочинком в гарній компанії, бажано за містом. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - понеділок.

ДІВА (24.08-23.09). Ви зараз у центрі уваги, грамотний підхід до справи та впевненість у своїх силах забезпечить вам успіх. Пам'ятайте: хто не рухається вперед, той котиться назад. Але з далекими поїздками краще зачекати. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже вірне рішення в особистому житті.  Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Для досягнення ваших цілей залишилось  докласти зовсім небагато зусиль, і результат принесе очікувані плоди. Настав час здійснити  найсміливіші задуми. Під тиском обставин ваша точка зору може змінитися, не переймайтесь, що комусь це не сподобається. У вихідні зустріньтесь з друзями та гарно поспілкуйтесь. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Поступово зростає ваш авторитет у професійній сфері, у вас з'явиться постійне джерело доходу, ще й солідне. Постарайтеся не звалювати на свої плечі чужі проблеми, особливо якщо ці люди викликають у вас не найніжніші почуття. А от близькій людині потрібно допомогти. Це стане ключем до вашого загального щастя. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Наступає час рішучих дій. Буде яскравий, насичений тиждень. У вас буде практично все виходити. Ви зможете добре заробити. Багато з ваших ідей, на які у вас ніколи не вистачало часу, можуть нарешті втілитися в життя. У вихідні краще не починати нових справ, а постаратися відпочити на природі. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - вівторок. 

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Цей тиждень доведеться присвятити роботі. Вам занадто багато потрібно буде зробити, щоб думати про відпочинок. Постарайтеся бути стриманими у спілкуванні. Не варто дарма витрачати свої сили, знизьте обсяг виконуваної роботи. Ініціатива, проявлена у вихідні, буде оцінена гідно. Сприятливий день - п'ятниця, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Необдумані дії категорично неприпустимі. Не варто йти на поводу в емоцій. Якщо розум радить припинити відносини, прислухайтеся. Ідеї, що прийдуть на думку, нехай і нереалізовані на даний момент, варті того, щоб скористатися ними в майбутньому, коли вони можуть принести дохід. Вихідні варто присвятити відпочинку. Сприятливий день - середа, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). Ви будете намагатись догодити всім відразу. Прагніть зробити так, щоб усім було добре, але не варто жертвувати чиїмись чи власними інтересами. Не погоджуйтесь на привабливі пропозиції, у них буде подвійне дно. У вихідні, щоб не ускладнювати відносини з близькими людьми, доведеться піти на поступки. Сприятливий день – четвер, несприятливий день - вівторок. 
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини