У Війтівецькій громаді на Вінниччині відкрили поліцейську станцію

У Війтівецькій громаді на Вінниччині відкрили поліцейську станцію

18 червня у Війтівецькій об’єднаній територіальній  громаді відбулася урочиста подія. Цього дня тут відбулося відкриття  поліцейської станції відділення поліції Хмільницького районного відділу поліції. Поліцейські станції - це проєкт, ініційований Міністерством внутрішніх справ, який реалізовується в територіальних громадах за підтримки органів державної влади. Основна мета створення таких станцій - забезпечити кожну територіальну громаду дільничним офіцером поліції, який не тільки буде працювати в громаді, а й жити там.

За словами начальника Хмільницького районного відділу поліції Валерія Олександровича Романюка, цей день визначний для громади, адже тут відкривається поліцейська станція задля вчасного реагування на всі події, які відбуваються в громаді, для належного забезпечення охорони громадського порядку та публічної безпеки. Начальник поліції подякував голові Війтівецької громади та жителям громади за порозуміння та плідну співпрацю,  завдяки якій у найкоротші терміни вдалося справитися зі всіма завданнями та відкрити цю станцію.

Як зазначив начальник районного відділу поліції, відкриття поліцейської станції співпало із професійним святом – днем заснування служби дільничних офіцерів поліції. Користуючись нагодою Валерій Романюк привітав дільничних офіцерів поліції, які були присутні на відкритті,  з професійним  святом.

На заході також були присутні представники органів районної та місцевої влади. Заступник голови Хмільницької районної ради Василь Дмитрович Карпінець привітав Війтівецьку громаду з такою визначною подією та передав подарунок для станції поліції.

Голова Війтівецької територіальної громади Станіслава Зігмундівна Ядвіжина привітала дільничних офіцерів поліції зі святом та висловила їм вдячність за те, що в громаді з’явиться дільничний офіцер, адже він буде працювати в громаді, близько спілкуватися з людьми, вчасно забезпечувати правопорядок та законність на території громади. Станіслава Ядвіжина вручила дільничним офіцерам поліції подяки з нагоди їхнього професійного свята та за нелегку роботу із підтримання правопорядку і законності.

За підтримки органів місцевого самоврядування було втілено у життя спільний проєкт, початок якому було покладено підписанням меморандуму про співпрацю між головним управлінням Національної поліції Вінницької області та Війтівецькою об’єднаною територіальною громадою. За такої нагоди, за плідну співпрацю з органами та підрозділами Національної поліції Вінниччини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»  Станіслава Зігмундівна була нагороджена почесною Грамотою Хмільницького районного відділу поліції.

Під час урочистостей, в день створення служби дільничних офіцерів поліції, Валерій Романюк вручив заохочення для присутніх дільничних офіцерів поліції.

Далі Валерій Олександрович та Станіслава Зігмундівна урочисто перерізали стрічку  відкриття поліцейської станції, а протоієрей Георгій, за традицією, освятив станцію та благословив правоохоронців на вдалу роботу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХМІЛЬНИЧАНКА ДАВАЛА ХАБАРЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ, ЗАСТУПАЮЧИСЬ ЗА П'ЯНОГО ВОДІЯ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

Dsc 0259Dsc 0235Dsc 0217Dsc 0176Dsc 0132Dsc 0150
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини