АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

ОВЕН (21.03-20.04). Вам, схоже, прийдеться скорегувати свої плани. Варто проявляти обачність і обережність як у словах, так і в діях. Будьте обережні, тому що будь-яка сказана фраза загрожує обернутися проти вас. Не варто плести інтриги й брехати. У вихідні можуть прийти несподівані гості. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ви будете схильні до спонтанних дій. Постарайтеся дотримуватися помірності у їжі та розвагах. Буде просто необхідно направити вашу потужну енергію в творче русло. Може настати слушна мить для розмови по душах і освідчень в коханні. У вихідні не починайте нічого нового. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ваші плани й задуми реалізуються. Але краще діяти непомітно. Вас чекають яскраві зустрічі з давніми друзями і нові цікаві знайомства. Вас порадує кохана людина. Вона проведе з вами багато часу, виконає ваші прохання. Готуйтеся до приємних змін в особистому житті. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.


РАК (22.06-23.07). Можливий прекрасний, яскравий, насичений тиждень. У вас буде практично все виходити. Тільки постарайтеся гасити занадто сильні емоції й не провокувати конфлікти. Краще присвятити більше часу відпочинку, тоді багато ваших ідей втіляться в життя. Вашу ініціативу підхоплять і підтримають. Спілкуйтеся, зустрічайтеся, веселіться. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

ЛЕВ (24.07-23.08). Зверніть увагу на своє оточення, на взаємини з партнерами, друзями, родичами. Не тікайте від відповідальності у сімейних справах. Не звалюйте на інших те, що буде покладено на вас. Багато часу зажадають діти, можливі спільні поїздки, у тому числі й за місто. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - вівторок.

ДІВА (24.08-23.09). Тиждень обіцяє бути аж ніяк не нудним, і, зрозуміло, зовсім не простим. Можливі зміни в кращий бік у відносинах із друзями, а розумний компроміс у родині дозволить добитися наміченої мети. Можлива цікава пропозиція з боку ваших таємничих заступників або шанувальників. Вихідні - вкрай сприятливий період для початку подорожей. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - понеділок.


ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Воля, енергія й щасливий випадок можуть виявитися в одній запряжці й помітно просунути вас уперед. Ретельно плануйте свої справи й ви доб'єтеся намічених цілей, можлива реалізація найнестандартніших задумів. У вихідні не виключені конфлікти. Сприятливий день - середа, несприятливий день - субота.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Ви багато чого можете досягти й відчуєте смак успіху. Відбудеться подія, яка обіцяє відкрити перед вами нові можливості. Впустіть у своє життя більше позитиву, любові й радості. Зірки кажуть, що багато чого тут залежить від вас. Дозвольте собі кохати і бути коханими. Вибирайтеся в світ: частіше бувайте на людях. Сприятливий день - понеділок, несприятливий день - середа.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Період сприяє відпочинку й роздумам про високі матерії. Не купуйтеся на лестощі й обман. Зустріч зі старими друзями відкриє перед вами нові перспективи. Краще не вживати ніяких кардинальних кроків. У вихідні постарайтеся зібрати приємну компанію, відволіктися й відпочити. Сприятливий день - вівторок, несприятливий день - п'ятниця.

 
КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Тверезий розум і інтуїція допоможуть вам блискуче впоратися з будь-якою проблемою. Налаштуйтесь  на позитив та гарний настрій. Не приховуйте своїх почуттів, говоріть про свої інтереси. Не потрібно весь час під когось підлаштовуватися. Вихідні найкраще підходять для спілкування з друзями. Сприятливий день - середа, несприятливий день - четвер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Початок тижня - не час для прояву особистих ініціатив, краще порадьтеся з родиною. Не намагайтеся осягнути неосяжне, плануйте тільки те, що зможете реально здійснити. Зараз ліпше не вирушати у далекі подорожі. Краще залиштесь вдома та вдоскональте свій побут. Сприятливий день - четвер, несприятливий день - понеділок.

РИБИ (20.02-20.03). Усі ваші таємні задуми можуть реалізуватися, тому будьте мудрі й заповзятливі. Але для здійснення їх буде необхідно зробити спочатку крок назад, а потім два вперед. Важливо з'явитися перед публікою у всій красі й блиснути своїми талантами. На вихідних притримайте свою імпульсивність. Сприятливий день – п'ятниця, несприятливий день - середа. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини