Барабанщик з Хмільника мріє знайти однодумців і створити гурт

Барабанщик з Хмільника мріє знайти однодумців і створити гурт

Стара народна мудрість говорить: за своє життя чоловік повинен побудувати будинок, посадити дерево та виростити сина. Не раз ми це прислів’я чули від своїх батьків, дідів, прадідів... І напевно кожен чоловік читаючи ці рядки замислився: «А чи дотримався я цієї народної мудрості?». А мій герой Юрій Войціцький в цьому впевнений, адже дерево посадив, і не одне, будинок збудував та синів виховує аж двох, дякуючи Богу та дружині. А ще він збудував власне приміщення для своєї улюбленої справи – гри на барабанах, де планує зробити студію для репетицій.  

Юрій є корінним жителем міста Хмільника, проходить військову службу у передавальному радіоцентрі військової частини А 0351, що в селі Широка Гребля. Молодий чоловік захоплюється музикою, а саме грою на барабанах, хоч і в родині Юрія Войціцького творчих людей не було. Він ще з дитинства мріяв про ударні, з підручних речей робив імпровізовані барабани і, слухаючи радіо, підігрував під музику, вловлюючи ритм. Та в 10 років поїхавши на роботу до бабусі в санаторій, він вперше побачив барабанну  установку, за яку сів, і зрозумів, що то його. Але сісти за барабани знову вдалось значно пізніше, адже він пішов служити в армію.

Грати на барабанах Юрій навчився сам, коли прийшов з армії.

 – Прийшовши з армії, я і ще двоє моїх друзів вирішили створити музичний гурт під назвою «Таксі». Приміщень для репетицій не було, в той час з цим були деякі труднощі і ми вимушені були грати на квартирі. А вже потім, все ж таки знайшлися добрі люди в школі №4, де нам надали базу для репетицій, завдяки Пацанівському Сергію Івановичу, на даний час працює викладачем оркестру.  Перші репетиції пробував грати на бас-гітарі, але не виходило, і перейшов на барабани, якось інтуїтивно зрозумів, що то моє. Так і навчився грати, – згадує Юра. – Ми грали свої власні пісні у  стилі хард рок. Перший виступ був у 2003 році на День молоді в Хмільнику разом з гуртом «Екзорцист». Та через деякий час наш гурт розпався, адже у кожного були свої власні справи, і я пішов служити за контрактом у військову частину. Але весь цей час не покидав грати, навпаки, удосконалював свої вміння.

У домі в Юрія в окремій кімнаті стоять власні професійні  барабани. Він поціновувач рок-музики, був на концертах «Scorpions», «Kiss», «Manowar», планує поїхати на концерт «Iron Maiden», який відбудеться влітку в Польщі.

– Я мрію знайти однодумців, створити гурт, грати для задоволення і тішити своєю музикою хмільничан.

Тетяна СЕНЦОВА


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:АСТРОЛОГІЧНИЙ ГОРОСКОП НА ТИЖДЕНЬ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини