БФ фонд «SOTA-HELP» привіз благодійну допомогу у Хмільник

БФ фонд «SOTA-HELP» привіз благодійну допомогу у Хмільник

Нещодавно Міжнародний благодійний фонд «SOTA-HELP» передав гуманітарний вантаж Хмільницькому правлінню праці та соціального захисту населення міської ради.

Цього разу представниця фонду «SOTA-HELP» Марина Обертинська та голова ГО «Дух свободи» Тетяна Бас привезли у Хмільник та передали Управлінню праці та соціального захисту населення міської ради інвалідні візки, ролер та антисептики.

Для «SOTA-HELP» – це звична справа, адже організація вже не перший рік допомагає дитячим будинкам та інтернатам, піклується про безпритульних людей, допомагає мало захищеним верствам населення та притулкам для тварин. А з перших днів війни команда фонду займається організацією військової та гуманітарної допомоги для військовослужбовців та мирного населення по усій Україні, забезпечуючи необхідними речами та їжею.

- Я впевнена, що візки та ролери неодмінно полегшать процес одужання наших захисників, які отримали поранення та ціною власного здоров’я платять за нашу з вами свободу. Про це не можна забувати ніколи,тому ми повинні робити усе можливе аби допомогти їм - каже Марина Обертанська.

- БФ фонд «SOTA-HELP» та ГО "Дух свободи" поєднали свої зусилля для допомоги українцям, адже розуміємо, що наша сила в єдності. Це не перших наш приїзд в Хмільницький район, минулого року разом доставляли одяг та взуття для переселенців, які оселилися у  Війтівецькій та Уланівській громадах. Ми і надалі будемо робити усе можливе для того, щоб допогати людям, котрі через війну опинились в складних життєвих умовах, а тим більше нашим захисникам, які боронять нашу землю від російських окупантів,говорить Тетяна Бас. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКИЙ АГРАРНИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ. В ЗАКЛАДІ ВІДБУВСЯ "ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини