Чоловік, який допомагав потерпілим у аварії, в яку потрапила паралімпійська чемпіонка світу Мар'яна Шевчук викрав з автомобіля гроші

Чоловік, який допомагав потерпілим у аварії, в яку потрапила паралімпійська чемпіонка світу Мар'яна Шевчук викрав з автомобіля гроші

Чоловік, який допомагав потерпілим у аварії, в яку потрапила паралімпійська чемпіонка світу Мар'яна Шевчук викрав з автомобіля 100 доларів, - повідомляють Життєві обрії.

Нагадуємо, що 9 червня Мар'яна Шевчук потрапила у ДТП. Керуючи автомобілем, рухаючись по автодорозі сполученням Хмільник - Калинівка, вона не впоралася з керуванням, внаслідок чого автомобіль потрапив у кювет та влетів у дерево. Пасажирки Мар'яни Галина Іваниця та Олена Гентош померли внаслідок отриманих травм. 

Перехожий побачивши влетівший у дерево автомобіль кинувся діставати потерпілих, однак під час надання допомоги, викрав 100 доларів із автівки паралімпійської чемпіонки.

Поліція затримала крадія, який здійснив правопорушення передбачене частиною 4 статті 185 КК України (крадіжка в умовах воєнного стану). Речовий доказ вилучено.

Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЧЕМПІОНКА СВІТУ МАР'ЯНА ШЕВЧУК ПОТРАПИЛА В АВАРІЮ. ПАСАЖИРКИ ПОМЕРЛИ ВІД ТРАВМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини